Denizlispor'da Malatyaspor Maçı Hazırlıkları

Denizlispor'da Malatyaspor Maçı Hazırlıkları

Teknik Direktör Palaz: "Geldiğimiz günden bu yana her hafta üstüne koyarak ilerledik, bu hafta bunun karşılığını mutlaka alacağız"

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da teknik direktör Koray Palaz, göreve geldikleri günden bu yana takımın gelişme kaydettiğini belirterek bu hafta bunun karşılığını alacaklarını dile getirdi.

Alima Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını Atatürk Stadı'nda sürdüren yeşil-siyahlı takımın teknik direktörü Palaz, gazetecilere yaptığı açıklamada puan tablosu yansıtmasa da takımın iyiye gittiğini belirtti.

Palaz, kalan 9 maçın kendileri için final havasında geçeceğini belirterek, şöyle konuştu:

"Geldiğimiz günden bu yana her hafta üstüne koyarak ilerledik, bu hafta bunun karşılığını mutlaka alacağız. Dersimize çalıştık, şimdi bunu sahada uygulamaya geldi. Bunu uygulamak için de oyuncularımız ellerinden geleni yapacaktır. Hedefimiz 3 puan, başka alternatifimiz yok. 9 finalimiz kaldı, bu finalleri oynaya oynaya geliyoruz."

Tuna, Serkan ve Cenk'ın sakatlıkları, Furkan'ın da cezası sebebiyle Alima Yeni Malatyaspor karşısında sahaya çıkamayacağını bildiren Palaz, kulüpteki yönetim tartışmalarıyla ilgili soru üzerine, "Bunlar benimle ilgili değil. Beni sahada alacağımız sonuç ilgilendiriyor" ifadesini kullandı.