Dikkat 7 Kasım'a kadar böyle olacak; İstanbul'da trafik durdu !

Güncelleme:

FSM'de iki yönlü birer şeridin kapatıldığı Serbest Geçiş Sistemi çalışmaları nedeniyle İstanbul trafiği bugün sabah saatlerinde durdu. Çalışma 7 Kasım'da sona erecek.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) Anadolu yakası Edirne İstikametine kurulacak Serbest Geçiş Sistemi çalışmaları nedeniyle İstanbul trafiği bu sabah saatlerinde adeta kilitlendi.

FSM köprüsü Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişte kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluşurken sürücülerin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne yönelmesi üzerine de bu köprüde de yoğunluk yaşandı.

Dikkat 7 Kasım'a kadar böyle olacak; İstanbul'da trafik durdu !  - Resim : 1
Saat 08:00 itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritası...

"3,5 SAATTİR YOLDAYIZ"

Bir sürücü, "Biz üç buçuk saattir yoldayız. Her gün bu çile nedir. Ne zaman bitecek bu çile? Biz her gün ne yapacağız. Biz yeni yolu kullanarak buraya geldik. Yeni köprüyü kullansak o da çok pahalı. Yeni köprüyü geçmek için 60 TL para veriyoruz. 60 TL de yakıyoruz 120 TL" diye konuştu.

"2 SAATTİR YOLDAYIM"

Başka bir sürücü ise, "Yolcuları 06.10 da aldım. Hala yoldayız. 10 dakika daha geç kalsam hiç çıkamayız buradan" dedi.

Dikkat 7 Kasım'a kadar böyle olacak; İstanbul'da trafik durdu !  - Resim : 2

FSM'DE ÇALIŞMA

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Anadolu Yakası İstanbul-Edirne yönünde, ihlalli geçişlerin önlenmesi amacıyla Serbest Geçiş Sistemi çalışmaları saat 22.00 itibariyle başlandı. Çalışmalar kapsamında otoyol üzerinde konstrüksiyonlar (TAK) kurulacak.Çalışmaların ilk etabında köprünün Edirne istikametinden Anadolu yakası girişine Karayolları ekipleri tarafından geçici bariyerler konulmaya başlandı.

ÇALIŞMA 7 KASIMDA BİTECEK

Sabaha karşı ise çalışmaların yapılacağı Anadolu yakası girişi Edirne istikametinin bir bölümü trafiğe kapatılacak. Çalışma süresince trafik her iki yönde üçer şerit olarak sağlanacak. Çalışmalar, 07 Kasım 2017 Salı günü saat 22.00'da tamamlanacak.
 

Seçiniz...