Emre Uslu, Başbakan Binali Yıldırım'ı ölümle tehdit etti

Emre Uslu, Başbakan Binali Yıldırım'ı ölümle tehdit etti
Güncelleme:

FETÖ'nün tetikçisi firari Emre Uslu, Twitter hesabı üzerinden Başbakan Binali Yıldırım'ı ölümle tehdit etti.

ABD'ye kaçan FETÖ'nün tetikçisi, firari Emre Uslu, sosyal medya hesabı Twitter'dan Başbakan Binali Yıldırım'a ölüm tehdidinde bulundu.

FETÖ ile mücadeledeki kararlılığı dile getirirken "FETÖ'nün kökünü temizleyene kadar bize durmak yok" ifadelerini kullanan Başbakan Binali Yıldırım'ın bu sözlerini paylaşan Emre Uslu, "Denizli savcısı da 'sinek gibi ezene kadar durmak yok' diyordu. Bir kamyonun altında sinek gibi ezildi. Büyük konuşmayacaksın. Kader var." şeklinde tehditler savurdu.

Emre Uslu, Başbakan Binali Yıldırım'ı ölümle tehdit etti - Resim : 1

SAVCININ ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

Hatırlanacağı gibi Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli, 9 Mayıs'ta bir trafik kazasında yaşamını yitirmişti. Ancak Başsavcı Mustafa Alper'in 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili ilk iddianameyi hazırlayan isim olması bu kazanın kaza mı yoksa suikast mi olduğu tartışmalarını beraberinde getirmişti.

Tugay komutanı için tutuklama kararı

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in 15 Temmuz gecesi, darbe girişimini duyar duymaz Denizli'deki emir komutayı üstlenen Tugay Komutanı için tutuklama kararı verdiği ve çok sayıda FETÖ operasyonuyla ilgili dosyaya baktığı da ortaya çıkmıştı.

Emre Uslu Virginia'da görüntülendiEmre Uslu Virginia'da görüntülendi

SAVCININ GÖZ YAŞARTAN VASİYETİ

Başsavcısı Mustafa Alper'in çocuklarına vasiyeti yürekleri burktu . Alper'in 15 Temmuz günü ailesi ile helalleşerek evden ayrılırken çocuklarına söylediği sözleri son röportajında şöyle anlatmıştı:

"Ben bugüne kadar hep helal lokma yedim ve size de helal lokma yedirdim. Devletin okullarında okudum. Ülkeme karşı sevgi ve saygımı hiç kaybetmedim. Şimdi ben gideceğim, geri dönmeyebilirim. Geri dönmediğim zaman anneniz size sahip çıkar. Annenize bir şey olursa anneannenize ya da babaannenize gidin. Bankamatik kartımı bıraktım, içinde maaşımdan arta kalan bir miktar para var. Banka hesap cüzdanında da 15 bin lira var. Bunlarla hayatınıza devam edebilirsiniz. Anneanneniz ve babaanneniz size sahip çıkacaktır. Bunlar gelir geçer. 10 yıl, 20 yıl, belki 30 yıl sonra babanızın cenazesini alıp Demokrasi Şehitliğine defnederler. Korkmayın, babanızdan asla utanmayın."

İHA