En İyi LEGO Oyuncak Setleri

En İyi LEGO Oyuncak Setleri
Güncelleme:

LEGO kolayca birleştirilebilen renkli plastik yapı taşlarıdır. Legolar, üstteki çivilerle ve tuğlanın altındaki deliklerle genellikle saplama ve boru bağlantısı olarak bilinen deliklerle birleştirilir.

LEGO, dünyadaki en popüler yapım oyuncağıdır. Peki en iyi LEGO oyuncak setleri hangileridir?

LEGO City Derin Uzay Roketi ve Fırlatma Kontrolü

Genç astronot ve gelişmekte olan bilim insanı için, NASA'dan ilham alan bu fırlatma seti, çocukları fırlatmadan inişe ve diğer uzay keşiflerinin tüm aşamalarından geçiriyor. Yol boyunca süper havalı ve zekice sürprizlerle dolu, altı mini astronot, bilim adamı ve teknisyenin yanı sıra yardımcı bir robotla birlikte geliyor.

LEGO City Dondurma Kamyonu

Yeni başlayan LEGO severler için renkli, eğlenceli bir set. Anaokulunda ve birinci sınıftaki çocuklar için ideal olan 200 parçalı bir set. Gerçek hayatta gördükleri bir şey, ayrıca setin kendisi de çok ilgi çekicidir.

LEGO Disney Toy Story 4 Karavan Tatili

'Oyuncak Hikayesi' hayranlarının sahip olması gereken bu set, bir Forky minifigürü bile içeriyor. LEGO Disney Toy Story 4 Karavanında çıkarılabilir tavan, yataklı iç mekan, tuvaleti ve lavabosu olan bir eğlence aracı yapar. Ayrıca set içerisinde, Jessie, Forky ve Rex figürleriyle birlikte geliyor.

LEGO Avengers Hız Motoru Saldırısı

Çoğu Marvel LEGO oyuncak seti oldukça karmaşıktır, ancak işte daha küçük bir çocuğun kolayca idare edebileceği bir set burada. Marvel'ı seven çocuklar Kara Panter'in motorunu ile eğlenebilecek. Ayrıca set içerisinde Thor ve düşmanları yer almakta.

LEGO NASA Apollo Saturn V

Resmi olarak NASA tarafından lisanslanan bu set, insan ırkını aya götüren gemi Apollo Saturn V roketinin bir metre uzunluğundaki kopyasıdır. Kalkıştan sonra kasıtlı olarak nasıl parçalandığını simüle eden, ayrılabilen üç bölümü vardır. Bu sette 1.969 parça var ve aynı zamanda Apollo V görevinin bir parçası olan Ay'a iniş ve komuta hizmeti modülünün kopyaları ile birlikte geliyor. Yatay veya dikey olarak görünmesi harika ve üç astronot minifigürden oluşan bir ekip ile birlikte geliyor.

LEGO Volkswagen Beetle

Bu retro 60'ların araba seti, son derece eğlenceli ve göz alıcı bir LEGO seti oluşturur. Gerçekten, kıvrımlı çamurluklar, jant kapakları, yuvarlak farlar, kanata monte dönüş sinyalleri, sörfçü aksesuarları, açılır kaput, bagaj ve kapılar dahil olmak üzere bir dizi otantik 60'ların ayrıntılarına sahip olan bu LEGO setinde sevilmeyen ne var? İkoniktir ve sörf donanımı çıkarılabilir. 1167 adettir, bu nedenle deneyimli LEGO severler veya daha büyük çocuklar için kesinlikle daha uygun.

 

Etiketler advertorial