Hisarlar, Dünya Tarım Makinaları Zirvesi'ne Katıldı

Hisarlar, Dünya Tarım Makinaları Zirvesi'ne Katıldı

İSTANBUL (AA) - Hisarlar, Agrievolution 5. Dünya Tarım Makinaları Zirvesi'ne katıldı.Hisarlar açıklamasına göre, tarım makineleri sektörünün küresel...

İSTANBUL (AA) - Hisarlar, Agrievolution 5. Dünya Tarım Makinaları Zirvesi'ne katıldı.

Hisarlar açıklamasına göre, tarım makineleri sektörünün küresel kapsamdaki en önemli etkinliği olarak kabul edilen Agrievolution 5. Dünya Tarım Makinaları Zirvesi, İstanbul'da gerçekleştirildi.

Hisarlar Üst Yöneticisi (CEO) Zafer Türker ile Hisarlar Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ünal Evcim, zirvede konuşmacı olarak yer aldı.

Türker, kendileri için önemli bir fırsat olan zirve kapsamında sektörün önde gelen isimleriyle bir araya gelme fırsatı bulduklarını belirtti.

Zirvede şirketi tanıttıklarını ve hedeflerini sektör temsilcileriyle paylaştıklarını vurgulayan Türker, "Hedeflerimize ulaşmada Turquality Marka Destek Programı bizim için önemli bir adım olacak. Halihazırda yaptığımız Turquality İş Planı ile globalleşme stratejilerimizi belirledik. Hangi ülkelere ulaşacağımızı ve bu ülkelere nasıl karar verdiğimizi misafirlerimize sunduk" bilgilerini paylaştı.


- "Çiftçiler için öncü ve yenilikçi bir marka olduk"


Prof. Dr. Evcim de zirvede Türk ve dünya tarımının geldiği noktayı, Hisarlar'ın bu sektör içerisindeki yerini anlatan bir sunum yaptı. Evcim, şunları kaydetti:

"Hisarlar, tarım makineleri sektöründe ilk Ar-Ge merkezine sahip firma olarak öne çıkıyor. Turquality Marka Destek Programı'na kabul edilen 62 firma arasından tarım makineleri alanındaki ilk firma olan Hisarlar, özellikle enerji ve maliyet odaklı kaliteli makineler üreterek hem kendi bölgesinde hem de birçok bölgede çiftçiler için öncü ve yenilikçi bir marka olmuştur.

Tarımsal üretimin sürdürülebilirliği, çiftçilerin mutluluğu ve refahını yükseltmek için çevre dostu makineler üretiyoruz. Turquality Marka Destek Programı ile çok sayıda kazanım elde edilmiştir. Hisarlar, Türkiye'deki gibi dünyada da bir marka olma yolunda ilerlemektedir."