Hükümeti eleştirince Twitter'ın gırgırcıları onu topa tuttu !

Hükümeti eleştirince Twitter'ın gırgırcıları onu topa tuttu !

İktidarı eleştiren Yeni Şafak yazarını birbirinden inanılmaz suçlama ile topa tuttular.

Geçmişte ODTÜ, Boğaziçi ve Bilkent üniversitelerinin yıkılmasını öneren, öğrenci değişim programı Erasmus’tan ‘Orgasmus’ çıkaran, hükümete yakın Yeni Şafak gazetesinin yazarı Yusuf Kaplan’ın iktidarı topa tutmasına Twitter kullanıcıları kayıtsız kalamadı.

TRT Diyanet’in yayınına katılıp, iktidarın yanı sıra, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Yiğit Bulut’u da ‘yalakalık’la eleştiren Kaplan, “Yeter ya! Yalakalık yapa yapa, jölelilerle şunlarla bunlarla… habire gaz veriyorlar. Memleketi batırdılar ya!” demişti.

Hızını alamayan Kaplan, AKP’nin Avrupa Birliği (AB) politikalarını da topa tutarak, “Manyak mısın sen? Avrupa’yla ilişkileri niye donduruyorsun sen? NATO ile, Batı ittifakıyla ilişkilerimizi devam ettirmemiz lazım. Yoksa vururlar kafamıza çökertirler” diye konuşmuştu.

Kaplan’ın bu çıkışını görmezden gelemeyen Twitter kullanıcıları, Yeni Şafak yazarının yakın zamanda iktidara yakın kesimden ‘muhtemelen’maruz kalacağı hedef göstermelerin listesini çıkardı. Birçok iletide, Kaplan’ın ne ‘siyonistliği’ ne de ‘paralelciliği’ kaldı.