I-DECO FUARI 3-6 MART TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK

I-DECO FUARI 3-6 MART TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK

Evlerden ofislere, peyzaj mimarisinden iç tasarıma kadar tüm yaşam alanlarına dair özgün dekorasyon, mobilya ve tasarım fikirlerinin buluştuğu I-Deco İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı, 3-6 Mart tarihleri arasında CNR Expo İstanbul'da düzenlene

Evlerden ofislere, peyzaj mimarisinden iç tasarıma kadar tüm yaşam alanlarına dair özgün dekorasyon, mobilya ve tasarım fikirlerinin buluştuğu I-Deco İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı, 3-6 Mart tarihleri arasında CNR Expo İstanbul'da düzenlenecek.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, 600 markanın katılımıyla açılacak fuarda, Beyaz Saray'da kullanılan duvar kaplamalarının yanı sıra su içinde de yanan sihirli lambalara kadar pek çok tasarım ürün sergilenecek.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Turizm Atölyesi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu'nun desteğiyle düzenlenen fuarda, özel tasarım mobilyalardan duvar kağıtlarına, ev tekstilinden aydınlatmaya kadar tüm mekan ihtiyaçlarını karşılayan dekorasyon ürünleri bir araya gelecek. Has Halı, Bretz, Stella Polare, Laluce, Derin Design, Efa Tasarım ve Alaman İçmimarlık gibi markaların katılımıyla gerçekleştirilecek organizasyonun, yeni projelerin ve ticari oluşumların itici gücü olmasıyla da dikkat çektiği belirtildi.

Beyaz Saray'ın duvar kaplamalarını yapan Alaman İçmimarlık, fuarın önemli katılımcıları arasında yer alıyor. Duvar kağıdı olmasına rağmen ahşap kalınlığında ve görüntüsünde olan ve istenilen renkte defalarca boyanabilme özelliğine sahip Licrustra Duvar Kaplamalarını fuarda sergileyecek olan firma, bunun yanı sıra dünyada yeni çıkmış olan dekorasyonla ilgili malzemeleri de tanıtacak.

Kablosuz led ampul teknolojisini tasarımla buluşturup su üzerinde de yanabilen sihirli lambaları bulan Smart & Green firması da I-Deco Fuarı'nda yerini alacak.

I-Deco İstanbul'un son günü olan 6 Mart'ta, katılımcı markaların sergiledikleri ürünler satışa çıkacak. Medya tanıtımları ile de duyurusu yapılacak olan I-Deco'ya özel son gün satışının büyük ilgi görmesinin beklendiği kaydedildi.