İbrahim Murat Gündüz Loca Fight Arena Organizasyonunda Önemli İsimlerle Bir Araya Geldi

İbrahim Murat Gündüz Loca Fight Arena Organizasyonunda Önemli İsimlerle Bir Araya Geldi
Güncelleme:

Kickboks dünyasının önemli isimleri arasında yer alan Adanalı başarılı iş adamı İbrahim Murat Gündüz 20 Haziran 2023 tarihinde düzenlenen Loca Fight Arena Organizasyonunda önemli isimlerle bir araya geldi.

Spor severlerin merakla beklediği Loca Fight Clup organizasyonu dün start verdi. Başlar başlamaz spor severlerin akınına uğrayan Wolkswogen Arena tam kapasiteli bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Birçok sporcunun ve spor severin katıldığı turnuva en güzel mücadelelere sahne olmakta…

 Birçok ismin katıldığı bu önemli turnuvada Ali Göktürk Benli başta olmak üzere 95 kg'da Behram Recepzade; Clyde Brunswijk ile 81 kg'da Adem Bozkurt; Omid Nosrati'yle, 80 kg'da Fatih Ferman; Nikos Tzotzos'la, 61 kg'da Müge Değirmenci; Nadiya Etemadmoghadam'la, 75 kg'da Iraj Moradi; Mehmet Ali Meriç mücadele ediyor.

 Başarılı İş Adamı İbrahim Murat Gündüz’de Organizasyona Katılan İsimlerden

 Spor dünyasında önemli işler başarmış ve başarmaya da devam eden önemli iş insanı İbrahim Murat Gündüz’de organizasyonda bizzat bulunan isimler arasında yer alıyor. Yetiştirdiği ve destek olduğu genç isimler arasında yer alan Ali Göktürk Benli’ye hem destek hem de moral vermek için organizasyonda yer alan İbrahim Murat Gündüz geçtiğimiz senelerde Survivor şampiyonu, Fenerbahçe boks kulübü üyesi ve önemli böksör Adem Kılıçcı ve ünlü spiker ve iş adamı Tarık Sayın ile bir araya geldi.

Bir arada gerçekleşen sohbet sonucunda önemli iş birlikleri yapan ekip daha sonra kameralara birlik ve beraberlik pozu verdi.

 Mücadele Heyecanla Sürüyor

Mücadelenin heyecanlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen ekip yakın zamanda bu tarz organzasyonların daha fazla olacağına dem vurdu. Aynı zamanda iş birliği yapan İbrahim Murat Gündüz, Adem Kılıçcı ve Tarık Sayın bu boks ve muay thai spor dallarının Türkiye’de önemli bir yere gelmediğine üzüldüklerini belirttiler.

 Başarılı iş adamı İbrahim Murat Gündüz bu tarz organizasyonların daha fazla olması gerektiği uluslararası alanda da Türkiye’nin işine yaradığını belirterek boks alanına olan ilginin gençler arasında arttığını söyledi.