İstanbul Emniyeti'nden özel ekip suikast timinin peşinde !

İstanbul Emniyeti'nden özel ekip suikast timinin peşinde !

Murat Sancak'a yönelik suikastın aydınlatılması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde özel ekip oluşturuldu.

Hadımköy’de kurşun yağmuruna tutulan Star Medya Grup Başkanı Murat Sancak’a yönelik suikastte, çember daralıyor. Suikastın aydınlatılması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel ekip oluşturuldu. Suikastın meydana geldiği bölgedeki kamera görüntülerini ve binlerce telefon görüşmesini incelemeye alan ekip, suikast timinin yakalanması çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. 

EMNİYET: PROFESYONEL İŞİ 

İlk günden bu yana olayı bir adi saldırıymış gibi göstermeye çalışan Doğan medyası ve cemaat gazetelerinin aksine emniyet raporları, saldırının profesyonel bir suikast timi tarafından gerçekleştiğini ortaya koyuyor. 22 kurşunun isabet ettiği araçtaki incelemenin ardından emniyetin raporu, suikastın hedefinin Murat Sancak olduğunu da gözler önüne serdi.

MERMİLER ÇİFT PATLAMALI

Aracın sol ön camının ve arkadaki makam kapısının hemen altındaki mermi izleri, kurşunların özelikle Sancak’ın bulunduğu noktaya yoğunlaştığını gösteriyor. Kullanılan mermilerin gizli servislerin kullandığı türden, çift patlamalı olması ise, suikastın profesyonel kişilerce gerçekleştirildiğinin bir kanıtı. Saldırganların kimliklerinin belirlenmesi amacıyla oluşturulan özel ekip, tüm detayları tek tek araştırıyor.