MANAVGATLI TURİZMCİ'DEN KİTAP TANITIMI -NEPTÜN OTEL'İN SAHİBİ HALİL YILDIRIM NAR TANEM SİDEİSİMLİ KİTABINI KOKTEYL İLE TANITACAK.

MANAVGATLI TURİZMCİ'DEN KİTAP TANITIMI     -NEPTÜN OTEL'İN SAHİBİ HALİL YILDIRIM NAR TANEM SİDEİSİMLİ KİTABINI KOKTEYL İLE TANITACAK.

Manavgatlı turizmci otel sahibi Halil Yıldırım yazdığı "Nar Tanem Side" isimli kitabı tanıtacak.

Manavgatlı turizmci otel sahibi Halil Yıldırım yazdığı "Nar Tanem Side" isimli kitabı tanıtacak.

Neptün Oteli sahibi Yıldırım yaptığı açıklamada, 1950'li yıllarda Side'yi ve köylerini anlatan "Nar tanem Side" adlı kitabını 30 Nisan Cumartesi saat 16.00'da Neptün otelde vereceği kokteyl ile tanıtacağını bildirdi.

Uzun süredir kitap üzerinde çalıştığını belirten Yıldırım, kitabında Side'de yaşadığı anılar ve turizmin doğuşundan bu güne kadar yaşananlar ile birçok konuyu ele aldığını söyledi. Yıldırım, kitap tanıtım kokteyline Manavgat kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu başta olmak üzere Sidelileri davet ettiğini belirtti.

Yıldırım'ın kitabında 1950'li yıllarda Selimiye, Kemerlerden köy, köylerden Side, Nereliyiz, Ev yaşantımız, Süngerciler, Avcılar, Giritlice, Köyümün Düğünleri, Kahvehanelerimiz, Tarihi kalıntılar ve kazı çalışmaları, Selimiye'nin su kuyuları ile misafirperverliğimiz gibi bölümler yer alıyor.