Morhipo'nun Instagram Kampanyası

Morhipo'nun Instagram Kampanyası

İSTANBUL (AA) - Morhipo’nun Instagram üzerinden başlattığı yarışmanın kazananı Morhipo Stüdyoları’nda bir gün geçirecek, flaşların önünde poz...

İSTANBUL (AA) - Morhipo’nun Instagram üzerinden başlattığı yarışmanın kazananı Morhipo Stüdyoları’nda bir gün geçirecek, flaşların önünde poz verecek, yepyeni bir tarz deneyecek ve harika bir kombinin sahibi olacak.

Morhipo açıklamasına göre, yeni sezon ürünleri ve avantajlı kampanyaları bir arada sunan Morhipo.com, kazananı flaşların önüne çıkaracağı bir yarışma başlattı. "Bizimle unutulmaz bir gün yaşamaya hazırlanın!" sloganı ile ilki Instagram üzerinde başlayan yarışmanın kazananı Morhipo Stüdyoları’nda bir gün geçirecek, flaşların önünde poz verecek, yepyeni bir tarz deneyecek ve harika bir kombinin sahibi olacak.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin #‎morhipoileyenibirsen hashtagi ve @morhipo etiketi ile birlikte bir boy fotoğrafını Instagram üzerinden paylaşması yeterli oluyor. Morhipo stil danışmanlarından oluşan jüri tarafından seçilecek fotoğrafın sahibi Morhipo stüdyolarına davet edilecek. 28 Şubat tarihinde sona erecek yarışmanın kazananı Morhipo.com sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.


Etiketler Morhipo