Mustafa Koç'un kalp krizi geçirmesi bu yüzden mi ?

Mustafa Koç'un kalp krizi geçirmesi bu yüzden mi ?

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mustafa Koç geçtiğimiz aylarda mide küçültme ameliyatı olmuştu.

Sabah saatlerinde kalp krizi geçiren Mustafa Koç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mustafa Koç'un kalp krizi geçirmesine neden olan etkenin yakın zamanda geçirdiği mide küçültme ameliyatı olduğu iddiası güçlendi. Ameliyat sonrası sıkı bir diyet programı uygulayan Mustafa Koç'un hızla kilo verdiği de görülmüştü. 

mustafa-koc-son-halijpg.jpg

MUSTAFA KOÇ EVİNDE SPOR YAPARKEN FENALAŞTI

İşadamı Mustafa Koç evinde spor yaparken aniden rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Önce Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ardından Amerikan Hastanesi'ne sevk edilen  Mustafa Koç saat 12 sularında hayatını kaybetti.

DHA, doktorların 40 dakika boyunca Mustafa Koç'a 'hayata döndürme' uyguladıklarını duyurdu.

TÜP MİDE AMELİYATI NEDİR MUSTAFA KOÇ'U MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI MI HASTA ETTİ?

Mustafa Koç geçtiğimiz yıl tüp mide ameliyatı (mide küçültme) olmuş ve fazla kilolarından kurtulmuştu. Koç, mide ameliyatının hemen ardından sıkı bir rejime girmiş ve diyetisyen kontrolünde sağlığına dikkat ediyor, her gün düzenli olarak spor yapıyordu.

1960 doğumlu olan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, İsviçre Lyceum Alpium Zuoz ve ABD'de George Washington Üniversitesini bitirdi. 2003'ten bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu başkanlığı görevinde bulunuyor. Golf , binicilik, havacılık ve scuba ile ilgili alanlarda aktif sporcu olan Koç İngilizce ve Almanca biliyordu. Evli ve iki kız çocuk babası olan Mustafa Koç, Fenerbahçe Spor Klübü kongre üyesi.