Nihal Olçok'tan Ekrem İmamoğlu’nu tebrik

Nihal Olçok'tan Ekrem İmamoğlu’nu tebrik
Güncelleme:

15 Temmuz'da eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu tebrik etti.

FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişim sırasında eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u şehit veren Nihal Olçok, Ekrem İmamoğlu’nu tebrik etti.

AK Parti'nin reklamcısı Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok, 15 Temmuz gecesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde darbeciler tarafından vurularak şehit edilmişti.

Hem eş hem de evlat acısı yaşayan Nihal Olçok da özellikle yerel seçimler öncesi peş peşe yaptığı açıklamalarda AK Parti Hükümetini sert dille eleştirmişti.

Olçok, Rixos otellerinin sahibi olan işadamı Fettah Tamince hakkında “kovuşturmaya yer yoktur” kararı veren savcı İsmet Bozkurt'un FETÖ Borsası iddaları nedenyle açığa alınmasıyla ilgili olarak da "Kaça sattınız 250 şehidi?" diyerek tepkisini diye getirmişti.

Nihal Olçok'tan Ekrem İmamoğlu’nu tebrik - Resim : 1

Nihal Olçok'tan yine çok konuşulacak 15 Temmuz paylaşımıNihal Olçok'tan yine çok konuşulacak 15 Temmuz paylaşımı

Nihal Olçok: ''Haram olsun!''Nihal Olçok: ''Haram olsun!''

Nihal Olçok'tan sert sözler: ''Neyle neyi takas ettiniz''Nihal Olçok'tan sert sözler: ''Neyle neyi takas ettiniz''

15 Temmuz'da eşi ve oğlu şehit olan Nihal Olçok isyan etti15 Temmuz'da eşi ve oğlu şehit olan Nihal Olçok isyan etti

Nihal Olçok'tan çarpıcı sözler: Pişmanım deselerdi helalleşirdimNihal Olçok'tan çarpıcı sözler: Pişmanım deselerdi helalleşirdim

Nihal Olçok'tan Binali Yıldırım hakkında çok konuşulacak sözlerNihal Olçok'tan Binali Yıldırım hakkında çok konuşulacak sözler

Seçiniz...