PKK'nın İstanbul deposu basıldı !

PKK'nın İstanbul deposu basıldı !

Polis, bölücü örgüt PKK'nın İstanbul Sultangazi'deki depolarını buldu..

Sokakları ateş topuna çevirmeye çalışan 4 militan kıskıvrak yakalandı. Hücrelerden üzerinde “Kürdistan” yazılı formalar çıktı.

Sözcü'den Şenol Gezer'in haberine göre operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri gerçekleştirdi. Alınan istihbaratları değerlendiren TEM ekipleri, saat 21:10′da “el zamanlı” Sultangazi ve Sancaktepe İlçesi’ne bağlı Zübeyde Hanım Mahallesi ile Sancaktepe’nin Sarıgazi ile İnönü mahallelerindeki örgüt evlerine baskın düzenledi. Baskınlarda Zübeyde Hanım’a bağlı 1283 Sokak’ta 3 siyah poşet içerisinde 72 adet atılmaya hazır molotof bombası, üstüpü ve bir adet koni ele geçirildi.

1-20151116075634.jpg

PARKTA DA BULUNDU

Aynı saatte Sancaktepe’nin  Sarıgazi Mahallesi’ne bağlı Mimber ve Yeşilyurt sokaklarındaki bölücülere ait hücrelere giren TEM Özel Tim, 74 adet sıvı bomba ile 6 adet üzerinde “Kürdistan” yazılı formalar, İnönü Mahallesi’ndeki Nazım Hikmet Parkı’nda ise atılmaya hazır 17 adet molotof bombası buldu. Her iki operasyonda 4 militan gözaltına alındı. Teröristler sorgusu devam ediyor.

2-20151116075634.jpg

PARÇA TESİRLİ BOMBA

Öte yandan, Beyoğlu’nda metruk bir binanın bahçesine saklanmış 2 parça tesirli ve basınç etkili el yapımı bomba, 20 sıvı bomba ve eylemlerde kullanıldığı belirlenen çok sayıda kıyafet ele geçirildi.

3-623.jpg

Etiketler terör PKK örgüt depo