Bahçeli: ''Kazdığı kuyuya düşecek...''

Bahçeli: ''Kazdığı kuyuya düşecek...''
Güncelleme:

MHP lideri Devlet Bahçeli, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 110 milyon liralık yatırımla yapılan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 110 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin açılışını yaptı. Törende konuşan Bahçeli, "Barzani ateşle oynamaktadır. Kendi kazdığı kuyuya düşecek, ısrarında devam ederse kahredici azabı tadacaktır" dedi

Manisa  Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan katı atık bertaraf tesisinin açılışı için Manisa'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önce Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Manisa girişinde Aşağıçobanisa Mahallesi'nde karşılanan Bahçeli, konvoy eşliğinde Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne geldi. Bahçeli'yi partililer 'Dik dur eğilme, evlatların seninle', 'Hareketin lideri Devlet Bahçeli' sloganları ile karşıladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi mehter akımı ve zabıta ekipleri de Bahçeli'yi marşlarla karşıladı. Aracından inen Bahçeli'ye belediye çalışanları çiçek verdi, partililer gökyüzüne güvercin saldı. Kendisini karşılayanları selamlayan Bahçeli, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte belediye binasına girdi. Karşılamanın ardından basına kapalı olarak yapılan toplantıda Belediye Başkanı Cengiz Ergün, belediyenin hizmetleri hakkında Bahçeli'ye bilgi verdi.

'BARZANİ KAZDIĞI KUYUYA DÜŞECEK'

Bahçeli daha sonra tesisin açılış için tören alınana geçti. Törende konuşan ve IKBY'nin tartışmalı referandumunu eleştiren VE Barzani kazdığı kuyuya düşecek" diyen Bahçeli, şunları söyledi:  Uluslararası hukukla bağdaşmayan bu alçakça eyleme cüret edenler bölünme projelerine hizmet etmektedir. Sadece Irak'ın değil, tüm bölgenin kaosa sürüklenmesini sağlamaktadır. Bölgede yaşanan kaosu fırsata çevirerek Türk yurtlarına çöreklenmek isteyen Barzani ateşle oynamaktadır. Kendi kazdığı kuyuya düşecek, ısrarında devam ederse kahredici azabı tadacaktır. 

Irak'ta Türkmen kardeşlerimiz üzerinde baskı oluşturanlar ihanet içindedir. Türkmen kardeşlerimiz asla yalnız değildir. Gözümüz karadır, kararımız kesindir, duruşumuz nettir. Irak'ın son derece hassas hale gelen toplumsal yapısına ilave olarak bir de referandum bahanesi ile bölücülüğü körüklemek önüne geçilmesi zor bölgesel şartları doğuracaktır. Esas amacı 4 parçalı Kürdistan'ı oluşturmaktır. Durum bu kadar açık ve netken çelişkili açıklamalara aldanacak değiliz. Arka planda Barzani'nin sırtını sıvazlayıp PKK/PYD'nin önünü açıp imkanlarını artırmanın hesabını yapıyorlar.

Terör örgütleri ile aleni işbirliği yapılmakta, bir başka terör örgütü meşru gösterilmeye çalışılmaktadır. Biz kimlerin neyi hedeflediğini gayet iyi biliyoruz. Hedefteki ana ülke Türkiye'dir. Türk milletinin gücü bunların alayına yetecektir, yeter ki bir olalım. Devlet milleti ile el ele vererek bütün sorunların üstesinden mutlaka gelecektir. Mühim olan devletle millet arasındaki güveni en üst seviyede tutmayı başarmaktır" Bahçeli daha sonra tesiisin açılışını yaptı.

Etiketler MHP bahçeli barzani