Bekir Bozdağ'ın Azrail ile ilgili fıkrasına tepki yağdı

Bekir Bozdağ'ın Azrail ile ilgili fıkrasına tepki yağdı

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın ölüm meleği Azrail ile ilgili fıkrası sosyal medyada ilginç tartışmalara neden oldu.

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın muhalefetin seçim vaatlerini eleştirirken "VaatleriAzrail'in çocuk dağıtmasına benziyor" sözleriyle anlattığı fıkra tartışmalara yol açtı.
 
İşte AA'nın haberine göre Bekir Bozdağ'ın anlattığı o fıkra;
 
Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bu muhalefetin vaatleri var ya aynenAzrail'in çocuk dağıtmasına benziyor" dedi.
 
Bozdağ, Çankırı ziyaretleri kapsamında bir alışveriş merkezinde partililere yönelik yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu söyledi.
 
"Türkiye'yi önümüzdeki 4 yıl kimin yöneteceğine hep beraber karar vereceğiz" diyen Bozdağ, şöyle konuştu:
 
"Sonuçta karar sizin kararınız, siz ne derseniz o olacaktır. İktidara gelmenin de gitmenin de tek yolu vardır. Oda milletten rey almaktır. Bunun dışında yol yoktur. Bunu çok söyledik, söylemeye de devam edeceğiz çünkü Ankara'da karanlık odalarda iktidar arayanlar var. Kirli yerlerde Türkiye'yi yönetmek için hayal kuranlar var. Oraya Çankırı'dan seslenmemiz lazım. Karanlıkta iktidar aranmaz, samanlıkta iktidar aranmaz. kirli kişilerle kirli ilişkilerle iktidar bulunmaz. İktidarın yolu Çankırı'dan geçer, Balıbağı köyünden geçer."
 
Liderlerin vaatlerinden bahseden Bozdağ, "Şimdi liderler vaatlerini peş peşe sıralıyor. Bu seçimin diğerlerinden farkı bu. Hiçbir seçimde bu kadar atma olmamıştır. Hiçbir seçimde vaat yarışının palavra yarışına dönüşmesi olmamıştı. Siz atanlara en büyük tokadı sandıkta atacaksınız, atmak öyle olmaz atmak böyle olur diye. Milletin aklıyla milletin bilinciyle alay ediyor bunlar. Herkes neyin olabileceğini, neyin olamayacağını biliyor" diye konuştu.
 
"AZRAİL'iN ÇOCUK DAĞITMASINA BENZİYOR"
 
Bozdağ, vaatleri Azrail'in çocuk dağıtmasına benzeterek, "Azrail çocuk dağıtıyormuş demişler, hemen kadınlar erkekler itiraz etmiş. 'Nerede görülmüşAzrail'in çocuk dağıttığı, bütün çocukları alıp bizi ağlatan bu Azrail değil mi? Aman ha onun dağıttığı çocuğu istemiyoruz' demişler. Bu muhalefetin vaatleri var ya aynen Azrail'in çocuk dağıtmasına benziyor. Nerede görülmüş, CHP'nin veMHP'nin verdiği" şeklinde konuştu.