Beşiktaş rengarenk oldu

Beşiktaş rengarenk oldu

Beşiktaş Belediyesi, Bebek Parkı'nda Colour Up Festivali Düzenledi

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediğimiz ilkleri barındıran festivalimiz devam ediyor. Festivalin ikinci günündeTürkiye’de ilk kez bu denli büyüklükte denenen dünyanın en renkli koşusu Clor-Up vardı… Bebek’ten başlayan ve Kuruçeşme’de son bulan koşu esnasında adeta yer gök renklere boyandı.

Beşiktaş Gençlik Festivali kapsamında Beşiktaş Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Color Up koşusu bebek ve kuruçeşme arasında gerçekleştirildi.

unnamed-(3)-004.jpg

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Festivali etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ’Color Up’ festivali renkli görüntüler oluşturdu. Bebek Parkı önünden başlayan koşuya Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da eşlik etti. Kuru Çeşme Arena’ya kadar koşan gençler boyaların içine girerek adeta gökkuşağını andırdı. Arena devam eden gösterilerde ise müzikle birlikte ’Color’ gösterileri gençlere coşkulu anlar yaşattı.

unnamed-(2)-006.jpg
 Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Atatürk’ü anarken rengarenk bir etkinlik gerçekleştirdiklerini  ifade etti ve sözlerini şöyle sürdürdü. “Atatürk’ü onun gençliği ile anarken özgürlükler ve rengarenk bir Türkiye için bu kadim topraklarda varlığımızın ifadesi olan bu çok renkliliği simgeleyecek büyük coşkuyu Beşiktaş’ta hep beraber kutluyoruz. Beşiktaş’tan İstanbul’a, İstanbul’dan Türkiye’ye özgürlükçü Türkiye hayalimizi haykırıyoruz. Hiç şüphe yok ki bizi Türkiye yapan değerler çok renklilik ve çok kültürlülüktür "dedi.

unnamed-009.jpg


10 bine yakın gencin katıldığı festivalde birbirilerini rengârenk boyayan gençler konser alanında birbirinden eğlenceli sürprizlerle coştu. Boğaz'Da gerçekleşen  slotürk'ün muhteşem gösterisi ise konser alanındaki binleri adeta büyüledi...

Gecenin finalinde ise ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç sahne aldı ve gençlere unutulmaz bir akşam yaşattı