CHP'den şok iddia: ''Tweet'çiler IŞİD'çileri geçti !''

CHP'den şok iddia: ''Tweet'çiler IŞİD'çileri geçti !''

CHP Ge­nel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Sez­gin Tan­rı­ku­lu An­ka­ra­’da­ki te­rör sal­dı­rı­sı­nın göz gö­re gö­re ger­çek­leş­ti­ği­ni söy­le­di.

So­rum­lu­nun za­fi­yet için­de olan hü­kü­met ol­du­ğu­nu vur­gu­la­yan Tan­rı­ku­lu, “So­rum­lu­la­rı baş­ta Baş­ba­kan Ah­met Da­vu­toğ­lu ol­mak üze­re bu hü­kü­me­tin bü­tün kad­ro­la­rı­dır. Bu kad­ro­lar bu ci­na­ye­te, kat­li­ama izin ver­miş­ler­di­r” de­di.
IŞİ­D’­in Tü­ki­ye­’de 15 Tem­muz 2015’e ka­dar te­rör ör­gü­tü sa­yıl­ma­dı­ğı­nı be­lir­ten Tan­rı­ku­lu, “Bu­gün Tür­ki­ye­’de twe­et at­tı­ğı için ha­pis­te olan­la­rın sa­yı­sı IŞİD ne­de­niy­le tu­tuk­lu olan­la­rın sa­yı­sın­dan da­ha faz­la­dı­r” di­ye ko­nuş­tu. “Her­ke­si tu­tuk­la­mak, iz­le­mek, ta­kip et­mek ko­la­y” di­yen Tan­rı­ku­lu şöy­le ko­nuş­tu: “A­ma bir tek Re­cep Tay­yip Er­do­ğan ve AK­P’­nin hi­ma­ye­sin­de olan IŞİ­D’­i ta­kip et­mek, iz­le­mek, on­la­rı gö­zal­tı­na al­mak ve so­ruş­tur­mak ko­lay de­ğil. Eğer bu hi­ma­ye ol­ma­say­dı, bu kat­li­am ol­maz­dı.”