CHP'den Bakan Nebati'ye olay olacak ''lakap''

Güncelleme:

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin “Salgın dönemi bitti mi? Bitti. Ekonomi canlı mı? Canlı. Çift haneli büyümeye doğru gidiyoruz.” açıklamasını değerlendiren CHP'li Haluk Koç Bakan Nebati'ye isim taktı.

A Haber canlı yayınına konuk olan Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin akaryakıt fiyatlarına neden indirim yapılmadığını açıklarken salgının bittiğini ve ekonominin büyümeye devam ettiğini söylemesi gündeme oturmuştu. CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç Bakan Nebat'in açıklamasına ilişkin Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Koç paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Her derde deva Bay Nebati 'Salgın bitti mi? bitti..' buyurmuş. Tüm dünya ve tabii ki Türkiye bu yeni varyant belasıyla boğuşurken,bir Bakan Bey’in demeci de bu.. Herkese hayırlı işler.."

CHP'den Bakan Nebati'ye olay olacak ''lakap'' - Resim : 1

 BAKAN NEBATİ'NİN AÇIKLAMASI

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, A Haber canlı yayınında akaryakıt fiyatlarına neden indirim yapılmadığı konusunda konuşurken şu ifadeleri kullanmıştı:

"Akaryakıt fiyatlarını niye indirmiyorsunuz diyorlar? Geçici olan şeylerden vakti zamanında vazgeçersiniz. Salgın döneminde bazı şeylerden vazgeçtik. Salgın bitti mi bitti. Ekonomi canlı mı canlı. Yüzde 12'lere.. Çift haneli rakamlara gidiyoruz. Çift haneli büyümelere doğru gidiyoruz. Bölgede çarklar dönüyor. İhracat patlama yapmış"