Meral Akşener'in İyi Parti'sine suç duyurusu

Meral Akşener'in İyi Parti'sine suç duyurusu
Güncelleme:

Meral Akşener'in liderliğinde dün kuruluşu yapılan İyi Parti'nin logosu hakkında Kayı Boyu Derneği suç duyurusunda bulundu.

MHP’den ihraç edilen eski milletvekili Meral Akşener 200 kurucu üyenin olduğu İyi Parti’nin kuruluş dilekçesini dün İçişleri Bakanlığına verdi.

Sonrasında Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ndeki törene katılarak partisinin adını, logosunu ve sloganını tanıtan Akşener'in partisi ilk günden tartışılmaya başlandı.

Sadece logo ve slogan değil, parti logosunun zemininde kullanılan gök mavisi renk ve partinin isminde kullanılan fontun Kayı Boyu’nun işaretinde kullanılan fonta benzemesi Kayı Boyu Derneği’ni harekete geçirdi. Partiye suç duyurusunda bulunacaklarını açıklayan Dernek Başkanı Kazım Duman, partinin yazılışının kayı damgası olduğunu söyleyerek, "Dünyaya mal olmuş bir damganın böyle bir şekilde kullanılmasına karşıyız. Beni çok kişi aradı ve rahatsız olduklarını ifade etti" dedi.

Metiner'den Akşener'i kızdıracak yorum !Metiner'den Akşener'i kızdıracak yorum !

Meclis'te İyi Parti'den 5 milletvekili varMeclis'te İyi Parti'den 5 milletvekili var

Meral Akşener’in ''İYİ'' Parti'si Kayı Boyu'ndan mı geliyor ?Meral Akşener’in ''İYİ'' Parti'si Kayı Boyu'ndan mı geliyor ?

Meral Akşener: ''Başbakan değil, Cumhurbaşkanı''Meral Akşener: ''Başbakan değil, Cumhurbaşkanı''