MHP itiraz edecek !

MHP itiraz edecek !

MHP'den Kocaeli Milletvekili seçilen Sancaklı, seçim için itiraz edeceklerini açıkladı.

MHP'den Kocaeli Milletvekili seçilen Sancaklı: - "Sıkı ve ciddi bir çalışma yaptık. Elimizden geleni yaptık. 2011'e göre yüzde 50'e yakın bir oy arttırımı sağladık" - "Partimizin 2'nci sıra adayı Lütfü Türkkan'ın 'milletvekili seçilemediği' yönündeki çıkan haberler doğru değil. Seçim kuruluna gideceğiz, itiraz edeceğiz"

25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, resmi  olmayan sonuçlara göre, MHP'den KocaeliMilletvekili seçilen Saffet Sancaklı,  Kocaeli'de MHP'nin oylarının arttığını belirterek, fedakar bir şekilde seçim  çalışması yapan partililere ve kendilerine 165 bin oy veren tüm Kocaeli halkına  teşekkür etti.

Sancaklı, 2014'de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu  dönemde de çok çalıştıklarını, MHP'nin 145 bin olan oy sayısını, bu seçimde 165  bine çıkardıklarını ifade etti.

Partisinin 2'nci sıra adayı Lütfü Türkkan'ın 'milletvekili  seçilemediği' yönündeki çıkan haberlerin doğru olmadığını öne süren Saffet  Sancaklı, şöyle konuştu:

"Böyle bir laf atıldı ortaya. Şu anda toplantı halindeyiz. Verileri  çıkartıyoruz. Ortada bir dedikodu var. Seçim kurulu başkanı ile görüştük, böyle  bir şey yok. Hukukçularımız burada. Seçim kurulunda 2 milletvekili aldığımız  görünüyor. Hazırlıklar yapıyoruz. Seçim kuruluna gideceğiz, itiraz edeceğiz. Sıkı  ve ciddi bir çalışma yaptık. Elimizden geleni yaptık. 2011'e göre yüzde 50'e  yakın bir oy arttırımı sağladık."

Sancaklı, 2011 yılından bu yana MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin  talimatıyla, MHP'nin gençlik ve spor üzerine neler yapabileceği konusunda  çalışmalar yaptığını vurguladı.

Hem spor alanında hem de gençlik için projeler hazırladıklarını  kaydeden Saffet Sancaklı,TBMM'de bu projeleri hayata geçirmek için  çalışacaklarını aktardı.

Sancaklı, Kocaelispor'u hak ettiği noktaya getirmek için de gayret  sarf edeceklerini vurgulayarak, "Kocaelispor'u Türk futboluna yeniden kazandırmak  için elimizden geleni yapacağız. Kocaelispor, Kocaeli'nin markasıdır. O markayı  da yerle bir ettiler, amatör kümeye düşürdüler. Kocaelispor'u ayağa kaldırmak  için elimizden geleni yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.