Muharrem İnce'den Erdoğan'a canlı yayın daveti

Muharrem İnce'den Erdoğan'a canlı yayın daveti
Güncelleme:

Dün akşam canlı yayında özellikle Nagehan Alçı'nın ters köşe sorularına verdiği yanıtlarla olay olan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a canlı yayında meydan okudu.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu'ndan seçimin iptaline yönelik karar beklemediğini belirterek, "CHP'nin itirazı sandık taşınmasına ve diğer maddelere. İttifaka, temel noktalara itirazımız yok." dedi.

İnce, oy oranlarına ilişkin ise "24 Haziran'da Sayın Erdoğan ile Muharrem İnce'nin oyları birbirine yakın çıkacak. Gördüğüm o. 4 Mayıs'tan bu yana oylarımız korkunç derecede arttı. Bunu sizler de görüyorsunuz. Tabii ki diğer hepsi de rakiplerim ama Erdoğan ile benim oyum birbirine yakın." değerlendirmesinde bulundu.

"Erdoğan bana ekonomi öğretsin istiyorum"

Türkiye'nin ekonomik durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan İnce,  "Sayın Erdoğan meydanlarda ekonomist olduğunu söylüyor. Ben tartışalım diyorum.   Bana 'bu köprüleri sen yapamazsın' diyor. Ben de diyorum ki 'Sayın Erdoğan bana  bir televizyon kanalında ekonomi öğretir misin?' Gel bir televizyon kanalına  çıkalım, tartışalım. Bana ekonomi öğretmesini istiyorum. Millet de seyretsin, kim  kime öğretiyor görsün." diye konuştu.

İnce, elektrikli otomobil üretmekten sanayi 4.0'dan yana olduklarını,  tarım ve hayvancılığı da ileri noktalara taşımayı amaçladıklarını söyleyerek,  "Bizim derdimiz tarımı ayağa kaldırmak. Bir köylü çocuğu olarak hayvancılıkla  uğraşanları ayağa kaldırmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce'den Nagehan Alçı'ya Fetullah Gülen yanıtıMuharrem İnce'den Nagehan Alçı'ya Fetullah Gülen yanıtı

Muharrem İnce'den canlı yayında bomba açıklamalarMuharrem İnce'den canlı yayında bomba açıklamalar