Sözcü yazarından şok yazı ! Bahçeli'nin bilinmeyenleri..

Sözcü yazarından şok yazı ! Bahçeli'nin bilinmeyenleri..

Sözcü yazarı Rahmi Turan, Devlet Bahçeli'nin evlilik programlarına ilgisi olduğunu yazdı..

Kocaeli’nde özel bir klinikte kalp ameliyatı olan ve 20 Ocak’ta taburcu edildikten sonra gittiği Ankara’da; Bilkent Otel’de 2 haftadır istirahate çekilen Bahçeli, dinlenmeye devam edecek.

Kurmayları Bahçeli’den, Meclis’in 9 Şubat Salı gününe kadar tatil olduğuna dikkat çekerek istirahate devam etmesini istedi. Doktoru da grip salgını olduğunu, bu nedenle biraz daha istirahat etmesini tavsiye etti. Bunun üzerine, bugünden itibaren çalışmaya başlamayı planlayan MHP Lideri, bir süre daha dinlenme kararı aldı.

SÖZCÜ: BAHÇELİ SÜREKLİ EVLİLİK PROGRAMI İZLİYOR

Sözcü yazarı Rahmi Turan, "Devlet Bahçeli'nin bilinmeyen yönleri" başlıklı yazısında, Devlet Bahçeli'nin sürekli evlilik programı izlediğini, çok monoton bir yaşam tarzı olduğunu ve Meral Akşener'e küsmesinin alınganlığından kaynaklandığını yazdı.

Turan'ın Bahçeli'ye yakın bir arkadaşının anlattıklarını köşesine taşıdığı yazı şu şekilde:

"Devlet Bahçeli’nin çok monoton bir yaşam tarzı olduğunu biliyor muydunuz? Ona yakınlığı olan bir arkadaşım bana Devlet Bey’in günlük hayatını anlatınca çok şaşırdım ve sizlerle paylaşmak istedim.

ODASINA KAPANIYOR

Devlet Bahçeli anjiyo olup kalp damarına “stent” takıldığı için şimdi istirahatte…Normal zamanlarda, Devlet Bey sabah evden çıktıktan sonra doğruca Genel Merkez’e gidiyor, odasına kapanıyor, akşama kadar odasından çıkmadan işleriyle uğraşıyor, bol bol televizyon seyrediyor. Televizyonlardaki evlilik programlarını izliyormuş! Çok ilgileniyormuş bunlarla… Hem de hayranlık derecesinde!

MERAL AKŞENER'E KÜSMESİ ALINGANLIĞINDAN

Bir de çok alıngan yapısı varmış Devlet Bahçeli Bey’in… Birine darılınca kolay kolay barışmazmış… Mesela, Meral Akşener’e küsmesi alınganlığı yüzündenmiş. Ancak… Bu alınganlık, başına iş açacak! Dışladığı Meral Akşener şimdi onun en ciddi rakiplerinden biri.

BUNDAN SONRA EVLENMEYE NİYETİ YOK

Devlet Bey, evi ile MHP Genel Merkezi arasında mekik dokuyan, özel hayatı olmayan, tekdüze yaşayıp, davetlere, düğünlere, kokteyllere kesinlikle katılmayan bir siyasetçi…Bekâr… Hiç evlenmemiş… Bundan sonra evlenmeye de niyeti yok!

Kız kardeşi ile yaşıyor… Evde hizmetçiler, korumalar filan var… Evinin kalın perdelerini devamlı olarak sımsıkı kapalı tutuyor, içeriye güneş ışığı bile giremiyor."