Yeniden Refah Partisi yerel seçim kararını açıkladı

Yeniden Refah Partisi yerel seçim kararını açıkladı
Güncelleme:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara, İstanbul ve İzmir dışında diğer il ve ilçelerde kendi adaylarıyla seçime gireceklerini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ittifak görüşmelerine ilişkin açıklamada bulundu. Erbakan, Ankara, İstanbul ve İzmir için işbirliği yapacaklarını belirterek, diğer il ve ilçelerde kendi adaylarıyla seçime katılacaklarını açıkladı.

Erbakan, ''Ankara, İstanbul ve İzmir için talep oldu. Bununla ilgili istişareleri yapıyoruz. Bunun dışındaki il ve ilçelerde partimiz kendi adayları ve kendi logosuyla seçimlere girecek.'' ifadelerini kullandı. 

Fatih Erbakan geçen hafta seçim ittifakı görüşmeleri çerçevesinde AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmüştü. Görüşme sonrası ortaya atılan bazı iddialar üzerine Yeniden Refah Partisi'nden yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’dan bazı büyükşehir belediyelerini istediği, bazı belediye iştiraklerinin yönetiminin seçim sonrasında partimize verilmesini talep ettiği yönündeki iddialar tümüyle gerçek dışıdır" denilmişti. 

 

DHA