Samsun Mustafa Uğur'a emanet !

Samsun Mustafa Uğur'a emanet !

Levent Eriş ile yollarını aıyran Samsunspor, Mustafa Uğur ile anlaşma sağladı..

Kırmızı beyazlı yönetim, uzun süren görüşmelerin ardından Erciyesspor'u Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Mustafa Uğur ile anlaşma sağladı. Yarın Samsun'a gelecek ve imza atacak olan tecrübeli teknik adam, saat 13.30'da kırmızı beyazlı ekibin yapacağı antrenmanda takımın başında çıkacak.

Teknik direktör Mustafa Uğur'un yardımcılıklarını ise Erdoğan Özdoğan ve Recep Dikkeleş'in yapacağı belirtildi. Tecrübeli teknik adamın ilk etapta sezon sonuna kadar takımın başında kalacağı dile getirildi. Şu ana kadar Süper lig ve Lig A'dan 10'a yakın takımdan teklif aldığını ve bunları kabul etmediğini belirten Mustafa Uğur, "Samsunspor'dan teklif alınca olaya ciddi yaklaştım. Teklif getirilen takımın Samsunspor olması nedeniyle sıcak baktım. Çünkü Samsunspor büyük camia" diye konuştu.

Samsunspor'u iyi tanıdığını söyleyen Mustafa Uğur, "Futbolcuların hemen hemen hepsini tanıyorum. Arzulanan hedefe ulaştıracağımıza inanıyorum. Bunun için ekibimizle beraber çaba sarfedeceğiz. Samsunspor çok önemli bir kulüp. Bu takımın yeri kesinlikle hHak ettiği Süper Lig'dir. Ben de, bu takımı hedefine ulaştırmak için görevi seve seve kabul ettim" dedi.