Shell "Emniyet Günü"nü Etkinliklerle Kutladı

Shell "Emniyet Günü"nü Etkinliklerle Kutladı

İSTANBUL (AA) - Shell, Türkiye'de "Hedef sıfırı başarıyoruz, çünkü önemsiyoruz" temasıyla gerçekleştirdiği çeşitli etkinliklerle "Emniyet Günü"nü...

İSTANBUL (AA) - Shell, Türkiye'de "Hedef sıfırı başarıyoruz, çünkü önemsiyoruz" temasıyla gerçekleştirdiği çeşitli etkinliklerle "Emniyet Günü"nü kutladı.

Shell'den yapılan açıklamaya göre şirketin Shell Emniyet Günü etkinlikleri, dün Shell Genel Müdürlük Binası ve terminallerde düzenlenen çalışan toplantıları ile başladı.

Ankara'da Shell Upstream Türkiye ekibi, Emniyet Günü'nde proje ortağı Türkiye Petrolleri (TP) ile birlikte, müdahale konusuna odaklandı. Katılımcılar, devrilme simülatörüne binerek araçlarda emniyet kemeri kullanımının önemini deneyimledi.

Shell'in Downstream operasyonları kapsamında ise Derince Tesislerinde kişisel emniyet aktivitesi, İstanbul'daki merkez ofiste ailelere yönelik "Çocuğum için ilk yardım öğreniyorum" eğitimi, Bodrum Havalimanında emniyetsiz durum raporlama çalışması, Antalya Terminalinde müteahhitler için operasyonel emniyet eğitimi, "Melina" teknesinde ise emniyet gözlem çalışması gibi birçok etkinlik düzenlendi.

Söz konusu etkinliklerin açılışında konuşan Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem, emniyetin tüm dünyadaki Shell çalışanlarının sahiplendiği, Shell kültürünün değerli bir parçası olduğunu bildirdi.

Her yıl emniyet konusunu işlemeye ayırdıkları 1 günde çalışanları, tedarikçileri, bayileri ve iş ortaklarıyla bir araya gelerek emniyet performanslarını sürekli iyileştirecek planlar yaptıklarını ve fikirler geliştirdiklerini aktaran Erdem, "Yılın 365 günü aklımızdan hiç çıkmayan ve tüm operasyonlarımızın olmazsa olmaz parçası olan emniyete adadığımız bu güne, çalışanlarımızın, müteahhitlerimizin, bayilerimizin ve iş ortaklarımızın yüksek bir enerji ile sahip çıktığını görmekten onur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Erdem, amaçlarının "hedef sıfır" vizyonlarını tüm operasyonlarında gerçekleştirerek 2016 yılını da başarılı bir şekilde tamamlamak olduğunu belirtti ve şunları kaydetti:

"Uyumluluğa özen göstererek ve emniyetsiz davranışlara yol açabilecek konularla mücadele ederek çalışanlarımıza, müteahhitlerimize ve çevreye herhangi bir zarar vermeden operasyonlarımızı emniyetli bir biçimde gerçekleştirmektir.

Shell olarak 70'in üzerinde ülkede ve çok farklı, zorlu yol koşulları altında yılda 1,3 milyar kilometre yol kat ediyoruz, yani her gün dünyayı 100 kez turluyoruz. Operasyonlarımızı kazasız ve döküntüsüz gerçekleştirmek üzere her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz. Bu da dünya genelinde, yol emniyeti alanında çok ciddi bir bilgi birikimine ve uzmanlığa sahip olmamızı sağlıyor. Bu alandaki uzmanlığımızı ve deneyimimizi sadece çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve hizmet aldığımız lojistik şirketlerinin çalışanları ile değil, toplumla da paylaşmayı önemsiyoruz. Konuyla ilgili uzman kurum ve kuruluşlarla olan iş birliklerimiz projelerimizi ölçülebilir ve güçlü bir konuma getiriyor."

Etiketler enerji shell