Skandal iddia! Uyuşturucu baronunu hapisten kurtaran AK Partili kim ?

Skandal iddia! Uyuşturucu baronunu hapisten kurtaran AK Partili kim ?
Güncelleme:

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, gündeme bomba gibi düşen bir iddiayı köşesine taşıdı. Altaylı uyuşturucu baronu Zindaşti'yi hapisten kurtarabilmek için AK Partili bir eski milletvekilinin davanın hakimine baskı yaptığını öne sürdü.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü "Zindaşti Skandalı" başlıklı yazısında, İranlı uyuşturucu baronu Naci Zindaşti olayıyla ilgili Ankara'da deprem etkisi yaratan bir iddiaya yer verdi. Zindaşti'nin yakalanmasının ardından hemen tahliye edildiğini vurgulayan Altaylı, tahliyenin üzerine soruşturma başlatıldığını ve tahliye kararı veren hakimin ifadesinde "İktidar partisinden eski milletvekili beni sürekli aradı. Devletin bu konuda duyarlı olduğunu belirtti" dediğini aktardı.

Fatih Altaylı, Naci Zindaşti'yle ilgili Ankara'da siyasi kulislerde konuşulan bir iddiayı ortaya atarak şu ifadeleri kullandı:

Hakim ifadesinde şöyle diyordu: “İktidar partisinden eski milletvekili beni sürekli arayarak bu şahsın mutlaka tahliye edilmesi gerektiği yönünde telkinde ve baskıda bulundu. Devletin bu konuda bir duyarlılığı olduğunu belirtti.” Ankara şimdilerde bu olayla çalkalanıyor.

Fatih Altaylı'nın yazısının tamamı için...