Ucuz markette ''kampanya'' oyunu !

Ucuz markette ''kampanya'' oyunu !

İstanbul'da bir ucuz market zincirinde satılan "kampanyalı" ürün sahte çıktı !

Türkiye genelinde olan ucuz marketler zincirinin İstanbul Sultangazi’deki mağzasında satılan kampanyalı granit tencere ürünü sahte çıktı. Ali Osman Eren adlı vatandaş bu marketten 21 Ocak’ta 35 TL’ye granit kaplama olduğu söylenen tencere aldı. Eren, birkaç kullanımdan sonra granit kısmının tahrip olduğunu gördü.

Sözcü gazetesinden Can Özçelik'in haberine göre tencereyi, satın aldığı markete götürerek değişim isteyen Eren, olumsuz yanıt alınca Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurarak ürün iadesi istedi.

Eren, granit tencere diye aldıkları ürünün içindeki maddenin soyulduğunu belirterek, “Tencerenin granit maddesi soyuldu. Mallarının kalitesizliği ortada” dedi.

İstanbul Sultangazi’deki mağzasında satılan kampanyalı granit tencere ürünü sahte çıktı.

“SAKIN KULLANMAYIN”

Doktor Yavuz Dizdar, bu tip ucuz ürünlerin sağlık açısından tehlikeli olduğunu söyledi. Dizdar, şu değerlendirmeyi yaptı: “Bu tip zincir mağazalar ucuz ürünlerin satışını yapıyor. Bu ürünlerde gerçek granit kullanıldığını düşünmüyorum. Halk sağlığı açısından bu durum çok tehlikelidir. Vatandaşlar, böyle bir ürünü kesinlikle kullanmasın.”