Ümit Özdağ'dan TELE 1 TV'ye 2018 Seçimleri Basın Özgürlüğü Ödülü

Ümit Özdağ'dan TELE 1 TV'ye 2018 Seçimleri Basın Özgürlüğü Ödülü
Güncelleme:

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve İyi Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz bugün TELE1 televizyonunu ziyaret ederek Merdan Yanardağ'a 2018 Seçimleri Basın Özgürlüğü Ödülü'nü verdi.

Medyanın tek ses olduğu, basın özgürlüğünün kısıtlandığı ve medyanın kuşatıldığı bu süreçte demokrasinin sesi olan TELE1 Televizyonu'na İyi Parti'den '2018 Seçimleri Basın Özgürlüğü Ödülü verildi. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve İyi Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz 'Basın Özgürlüğü Ödülü'nü TELE1 televizyonu ve ABC Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a takdim etti. 

'BU BASKILARA DİRENEN TELEVİZYON KANALLARI DA VAR'

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özdağ: “Seçime hızlıca yaklaşıyoruz ve basın üzerindeki baskılar artarak devam ediyor. Basın üzerindeki baskıların en önemli parçası İyi Parti'nin Sayın Lideri Meral Akşener’in televizyonlarda görünmemesi ve haberlerinin yapılmaması şeklinde ortaya çıkıyor. Fakat bu baskılara direnen televizyon kanalları da var. Bunların başında TELE 1 geliyor. Merdan Yanardağ yönetimindeki TELE1 televizyonu başından beri demokratik bir habercilik anlayışını benimsemiş durumda . 1 Nisan'da Olağanüstü Kongremizi başından sonuna kadar yayınlamışlardı. Şimdi de Genel Başkan’ımızın bütün mitinglerini başından sonuna kadar yayınlıyorlar. Bu nedenle kendilerine 2018 Seçimleri Basın Özgürlüğü ödülünü kararını aldık. Hepinize teşekkür ediyoruz.” dedi.