Ümraniye'deki göçük alanına giden Gürsel Tekin: ''Bu ne ilk ne de son!''

Ümraniye'deki göçük alanına giden Gürsel Tekin: ''Bu ne ilk ne de son!''
Güncelleme:

İstanbul Ümraniye'de metro şantiyesinin de bulunduğu bir caddede meydana gelen göçük alanına giden CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Gürsel Tekin "bu ne ilk ne de son" dedi.

İstanbul Ümraniye'de metro şantiyesinin de bulunduğu bir caddede göçük meydana gelmesi sonucu 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Bu üzücü olaydan sonra Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, "Tedbir amaçlı 3 binamızı boşalttık. Gerekli güvenlik tedbirlerini aldık. Şu anda çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adayı Gürsel Tekin'de metro inşaatındaki göçükte incelemeler yaptı.

CHP'li Gürsel Tekin göçük alanında bir açıklama yaptı.

Tekin" 21.yüzyılda bizlere ve ülkemize yakışmyan bir manzara ile maalesef yine karşı karşıyayız.Bugün burada 2 kardeşimizi kaybettik,ama mahalleli hala tedirgin,iş disiplini yok.21 yüzyılda iş cinayetlerinin en çok olduğu tek ülkeyiz.İnsan hayatı bu kadar ucuz olamaz olmamalı.Umarım bu son olur diyoruz fakat yanlış yerel yönetim uygulamaları bizlere yine böyle bir manzara çıkarıyor.Ailelere başsağlığı diliyorum" dedi.

İstanbul'da facia ! Ümraniye'de yol çöktü: 2 ölüİstanbul'da facia ! Ümraniye'de yol çöktü: 2 ölü

 

Yurt