Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan Sabah yazarına rest: ''Dünün FETÖ'cüsü gelmiş bana...''

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan Sabah yazarına rest: ''Dünün FETÖ'cüsü gelmiş bana...''
Güncelleme:

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medyada Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan ile yine karşı karşıya geldi.

Sosyal medya hesabından ekonomi ve ülke gündemine dair paylaşımlarda bulunan ünlü ekonomist Özgür Demirtaş bu defa kendisine Akbank'ta yaşanan sistemsel sorun üzerinden yüklenmesine sinirlendi ve ikili arasında son derece sert ifadelerin kullanıldığı bir tartışma yaşandı.

Gazeteci Hilal Kaplan Akbank'ın yaşadığı sistemsel krizin sorumlularından biri olduğunu iddia ettiği ekonomist Özgür Demirtaş'a "Milyonlarca insan yönetiminde olduğun Akbank tarafından mağdur  edilmişken, utanmadan mağdur rolü yapma... Trol görmek istiyorsan beni hedef gösterdiğin takipçilerine bak. 

Trollerim olsaydı, saatlerdir TTde olmazdım; varsa bir trolbaşı alası sensin ekonomist görünümlü şovmen." sözleriyle saldırdı.

Demirtaş'ın da kendisi hakkında suçlamalarla dolu bu tweete yanıtı: "Sen bir de utanmadan profiline koyduğun Donald Trump'ın siz gazeteci misiniz Trol müsünüz diye sorduğu kişi değil misin?" şeklinde oldu.

Hilal Kaplan: Trump “Devlet gazetecisi misin” demişti; senin gibi Amerikan uşağı olsam öyle demezdi..  Beyaz Saray’da Amerikan Başkanına sorduğum sorudan ancak gurur duyarım.  Sen CVleri göndermeye devam et; belki görürler :) twitter.com/profdemirtas/s…

 Özgür Demirtaş: Dünün FETÖcüsü gelmiş insanları Amerikancılık ile suçluyor... Halk bunları yemiyor artık benden söylemesi...