Yeğene cinsel istismar suçlamasına tutuklama

Yeğene cinsel istismar suçlamasına tutuklama

Çalışmak için geldiği amcasının evinde, 6 yaşındaki yeğenine cinsel istismar uygulayan M.M, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı..

Kahramanmaraş'tan çalışmak için amcasının İstanbul'daki evinde gelen M.M, 6 yaşındaki kız yeğenine cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı. Cinsel istismara küçük kızın annesinin şahit olduğu, babanın ise ilk şikayet dilekçesini geri çektiği ortaya çıktı.

Olay, geçtiğimiz yıl İstanbul Bağcılar'da meydana geldi. Anne P. M. eşi karşı çıkmasına rağmen Kahramanmaraş'ta yaşayan amcasının oğlu M.M'nin 'İstanbul'da evlerinde kalma' isteğini kabul etti.
 
CİNSEL İSTİSMARA ANNESİ ŞAHİT OLDU
 
6 yaşındaki kızının bazı davranışlarından şüphelenen anne P.M, kızının sürekli odasına gelip 'Anne uyudun mu' sorularından şüphelendi. Eşinin amcasının oğlu M.E'nin salonda yattığı odaya giren anne P. M, iddiaya göre kızının cinsel istismara uğradığına şahit oldu. Mutfağa gidip bıçak almak isteyen anneye kocası engel oldu. Baba, yeğeni M.M'ye tokat atıp evden kovdu. Kızları istismara uğrayan anne - baba avukata giderek şikayet dilekçesi verdi. Ancak baba daha sonra karısından habersiz dilekçeyi geri aldırdı.
 
SANIK M.M'NİN SAVUNMASI 
 

Çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlamasıyla tutuklanan 22 yaşındaki M.M, mahkemedeki ifadesinde ise yengesinin kendisine birliktelik teklif ettiğini ancak kendisinin bunu kabul etmediğini ve 'Ben de ona amcamın evinde kaldığımı, onun ekmeğini yediğimi ve böyle bir şeyin asla olamayacağını söyledim' dediğini ileri sürdü.
 
TUTUKLANDI

 
Dava dosyasındaki CD'leri de dikkate alan mahkeme, 22 yaşındaki sanık M.M'yi tutukladı. Sanık, cezaevine gönderildi.