Başkan Türel zor durumdaki eski mesai arkadaşını unutmadı

Başkan Türel zor durumdaki eski mesai arkadaşını unutmadı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, beyin ameliyatı geçirdikten sonra kısmi felç geçiren gazeteci Mustafa Noyan’ı ziyaret etti.

Geçmişte birlikte mesai yaptığı Noyan’ı özel bir bakımevine nakil ettiren ve tedavisine destek veren Başkan Türel “Ağabeyimizin kötü gününde de yanında olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bir süre önce beyin ameliyatı olduktan sonra oluşan emboli nedeniyle kısmı felç geçiren gazeteci Mustafa Noyan’ı, evinde ziyaret etti. Başkan Türel, geçmişte Yeni İleri Gazetesi’nde birlikte mesai yaptığı gazeteci Mustafa Noyan’a geçmiş olsun dileklerini ileterek sağlığı konusunda bilgi aldı. Evinde yalnız yaşayan Noyan’ın tedavisi ve bakımının tam olarak yapılmadığını gören Türel, eski mesai arkadaşına destek oldu. Gazeteci Noyan’ın ambulansla evinden alınarak özel bir bakımevine nakil edilmesini sağlayan Başkan Türel “Mustafa Noyan ağabeyimizle geçmişte mesai yaptık. Ağabeyimizin kötü gününde de yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Onun bir an önce iyileşmesi en büyük dileğimiz. Kendisine acil şifalar diliyorum” dedi.

DUYGULANDIRAN ZİYARET

Gazeteci Mustafa Noyan Başkan Türel’in ziyaretinden dolayı çok mutlu oldu. Türel’i karşısında görünce oldukça duygulanan Noyan, desteğinden dolayı teşekkür etti. Gazeteci Noyan, Büyükşehir Belediyesi sağlık ve sosyal hizmetler ekipleri tarafından evinden ambulansla alınarak özel bir bakımevine yatırıldı. Burada her türlü bakımı yapılacak Noyan’a,  fizik tedavi de uygulanacak.