Melih Gökçek'in yerine Bekir Yıldız mı ?

Melih Gökçek'in yerine Bekir Yıldız mı ?
Güncelleme:

Bu akşam görevinden istifa edeceği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in koltuğu Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili Grup Başkanvekili Bekir Yıldız'a bırakacağı öne sürüldü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili son dakika haberleri ardı ardına geliyor. Melih Gökçek’in bu akşamüzeri istifasını açıklayabileceği AK Partili Belediye Meclis üyeleri tarafından da açıklandı.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'ün haberine göre Melih Gökçek’ten boşalacak koltuğa ise 28 Şubat döneminde, Sincan Belediye Başkanlığı yapan ve “Kudüs gecesi ile” gündeme gelen Bekir Yıldız’ın atanması bekleniyor.

KUDÜS GECESİ İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

31 Aralık 1996 günü belediye başkanlığını yaptığı Sincan ilçesinde düzenlediği “Kudüs gecesi”nden dolayı görevinden alınan ve yargılanmasının ardından cezaevine konulan Bekir Yıldız, o dönem ilçede içki satışını ve yılbaşı için hindi satışlarını yasaklatmasıyla da gündeme gelmişti.

Melih Gökçek tüm programlarını iptal etti, ortalık karıştıMelih Gökçek tüm programlarını iptal etti, ortalık karıştı

 ALTINDAĞ VE KEÇİÖREN BAŞKANLARININ İSMİ DE GEÇİYORDU

Gökçek’ten boşalacak koltuk için daha önce Altındağ, Sincan ve Keçiören Belediye başkanlarının adı geçerken bunların yerine Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinden olan, aynı zamanda belediye meclisinde AK Parti Grup Başkanvekili olan Bekir Yıldız’ın seçilmesinin öne çıktığı bildirildi. Öte yandan Melih Gökçek’e yakın isimler “Gökçek gibi biz de çekiyoruz. Ne olacağını bizler de bilmiyoruz. Başkan kimseyle de bu konuları konuşmuyor” dediler.