Yine Mansur Yavaş'ı hedef alan Melih Gökçek fena ''ti''ye alındı

Yine Mansur Yavaş'ı hedef alan Melih Gökçek fena ''ti''ye alındı
Güncelleme:

Başkanlık görevinden istifa ettirildiğinden bu yana, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan Melih Gökçek, Yavaş'ı eleştirmek için yaptığı paylaşımla güldürdü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek, yol kenarındaki otları çektiği bir video paylaşarak "Ankara'nın hali" dedi. Yaptığı paylaşımda Başkan Mansur Yavaş'ı hedef alan Gökçek' "Ankara seni 'yeşili sarartan Yavaş' diye anacak" notunu düştü.

Melih Gökçek, bizzat kendinin çektiğini söylediği videoyu şu notla paylaştı:

"İşte Mansur Yavaş Ankara'sı... Gölbaşı'nda otlar ağaç olmuş... Bizzat videoyu 15 dakika önce ben çektim... Yeşil Ankara'yı bozkır yaptın... Ankara seni 'Yeşili sarartan başkan Mansur Yavaş' diye anacak."

O paylaşımın altına birçok yorum yapıldı.

Melih Gökçek'in 750 milyon harcanarak dinazor heykelleri konan, daha sonra ise kapatılarak tartışmalara neden olan Ankapark projesini hatırlatan sosyal medya kullanıcılarından bazıları "Dinazorlar yesin diye büyütmüştür" yorumu yaptı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Gökçek'in katıldığı bir yayında, espri amaçlı paylaşılan bir haberi gerçek zannederek söylediği "Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. İtiraf edeyim. Araştıracağım ki bileyim. Onun adı var. Çocuklar yer ya. Jelibon. Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon bilmiyorum. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş." sözlerini hatırlattı. "Jelibon rezervi ne durumda", "Orası yeni jelibon üretim merkezi olacak, ondan alınmıyor" gibi yorumlar yapıldı.