Erkeklerin kafaya taktıkları sorunlar !

Erkeklerin kafaya taktıkları sorunlar !
Güncelleme:

Erkeklerin kadınlara gibi akıllarından çıkaramadıkları problemleri vardır.

 

LEYDİTÜRK.COM / ÖZEL

Bu hayatta nasıl sadece kadınlara özel problemler varsa, erkeklerin de canlarını sıkan korkular ve kaygılar bir hayli vardır. İşte onları zorlayan, kafalarına taktıkları problemler ve ona karşı yapabilecekleriniz.

1 – Yeteri kadar kazanmıyorum: Erkekler iyi bir ‘‘sağlayıcı’’ olduğunu düşündükleri için çoğu zaman kazandıkları paradan yakınırlar.

2 - Hayatta yeteri kadar başarmadım: Sevgiliniz bankacılığı bırakıp profesyönel golfçü olmak istiyorsa bu olasılığa bile akılcı yaklaşın. Erkek böyle hissediyorsa genelde ‘hayatı kaçırdıklarını düşündüğü’ içindir.

3- İşimi kaybetmek üzereyim: Erkek bu tip korkulara kapılıyorsa ona bir takım olduğunuzu mutlaka hatırlatın. En kötü senaryoyu bile beraber göğüsleyebileceğinizi bilmek onu işte rahatlatacaktır.

4- Yaşlanıyorum: Kadınlar yaşlılıktan korkuyorsa erkekler de korkuyor ve onlar da sizin gibi arada sırada övülmek istiyorlar. Kendinizi fazla kaptırmadan hala ondan etkilendiğinizi belli edin.

5- Bana birşey olursa aileme kim bakar: Kocanız bu tür kaygılara kapılıyor olabilir. Planınızı ve neler yapabileceğinizi somut olarak aranızda konuşmak ona çok kolay gelemese de ikinizi en sonunda çok rahatlatacaktır.

6- Çocuklarım beni çok sevmiyor: Küçük oğlunuz maça gitmek yerine sizinle alışverişe geliyorsa bunda ters bir durum yoktur, dürtüseldir. Erkeğinizin moralini düzeltmek için gerçek hayattan örnekler verebilirsiniz: ‘‘Geçen hafta yardım ettiğin biyoloji ödevi için çok mutlu oldu, tüm sınıfa ödevi gururla göstermiş, teşekkürler hayatım’’ tarzı konuşmalar yapabilirsiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.