Evlilik hakkında gerçekler

Evlilik hakkında gerçekler
Güncelleme:

Aile olabilmenin yolları ve ilginç araştırma sonuçları.

 

LEYDİTÜRK.COM / ÖZEL

Her evli çift aileyi birlikte tutmak ister. Bunu sağlamakta zorlanan çiftler çeşitli yollara başvururlar. Yapılan evlilik araştırmalarının sonucuna göre evlilik ve aile kalmak ile ilgili ilginç bilgiler ortaya çıktı:

1) Para problemi çiftleri ya yakınlaştırıyor ya da birbirinden uzaklaştırıyor. Problemlere göğüs germe beceresi evliliği ayakta tutmak için şart.

2) Her çift birbiriyle iletişim haline söyle fakat bu her zaman doğru değildir. Yeterince güçlü iletişim bağları olmayan aile birbirinden kopar.

3) Ekonomik geçimini karısı sayesinde sürdüren erkekler aldatmaya daha meyilli.

4) Çiftler zamanla birbirine benzer savı kısmen doğrudur. Çiftler zaten birbirine benzediği veya özellik olarak çektiği için birbirini bulurlar.

5) Ayrılık getiren kavgaların çoğu ne söylendiği değil nasıl söylendiğine dikkat edilmediği için yaşanıyor. Bazen gereksiz takınılan ''gurur'' yeni fırsatları ve afları engelliyor.

6) Bugün bile aynı dini inanç veya inançsızlığı paylaşmak, çiftlerin birbirine daha çok yakınlaşmasına sebep oluyor.

7) Sorunlu zamanlarda birbirini %100 destekleyen çiftler bunun yararını ileriki zamanda bireysel olarak %100 hissediyor ve bu aynı zamanda çift arasındaki bağı güçlendiriyor.



Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.