Altınbaş'tan "Osmanlı İhtişamı Sergisi"

Altınbaş'tan "Osmanlı İhtişamı Sergisi"
Güncelleme:

Altınbaş, Marmara Forum AVM’de sergi düzenliyor.

Altınbaş, 16. ve 17. yüzyıl Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan döneminden esinlenerek tasarlanan, Osmanlı saray mücevherlerini yansıtan Otto Koleksiyonu ile 31 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında Marmara Forum AVM’de “Osmanlı İhtişamı” Sergisi düzenliyor.

Mücevher sektörünün lider markası Altınbaş, Osmanlı Dönemi’nin çizgilerini yansıtan; elmas, yakut, zümrüt, safir ve değerli taşlardan oluşan Otto Koleksiyonu ile 31 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında Marmara Forum AVM’de “Osmanlı İhtişamı Sergisi”nde mücevher severler ile buluşuyor.

Tasarımlarına dünya trendleri ve Türk motifleri ile harmanlayarak yön veren Altınbaş’ın Osmanlı İhtişamı Sergisi’ni gezen ziyaretçiler, dilerlerse özel olarak hazırlanan sultan kostümlerini giyerek ve sergideki mücevherler ile hatıra fotoğrafı çektirebiliyor. Ziyaretçilerin çekilen fotoğrafları Altınbaş’ın facebook adresinden yayınlanıyor.

Altınbaş’ın 31 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında Marmara Forum AVM’de düzenlenen Osmanlı İhtişamı Sergisi’ni ziyaret edenleri sürpriz hediyeler de bekliyor.