Sevgililer Günü’ne özel makyajın ipuçları Makyaj Uzmanı Nur Toktay’dan...

Sevgililer Günü’ne özel makyajın ipuçları Makyaj Uzmanı Nur Toktay’dan...
Güncelleme:

Söz konusu olan Sevgililer Günü ise, uygulaması cesaret gerektiren kırmızının göz alıcı ve iddialı tonlarını denemek için güzel bir fırsat geçti elimize demektir.

“Aşkın rengi olan kırmızıdan hoşlanmayanlar için ise daha gotik etki yaratan bordo ve bordonun tonlarını kullanmaları çok yerinde bir karar olacaktır” diyen Makyaj Uzmanı Nur Toktay, “Böyle bir gecede dudaklarımız ile gözlerimizin yarışmaması için koyu renklerle yoğun bir göz makyajı yerine daha sade göz farlarını tercih etmeliyiz” diyor.

Nur Toktay, bu geceye özel makyaj için basit adımlarla uygulayabileceğiniz makyajın ipuçlarını veriyor. İşte, Makyaj Uzmanı Nur Toktay’dan Sevgililer Günü’ne özel makyaj önerileri;

Fildişi ya da inci beyazı gibi açık tonlardaki Max Factor Earth Spirits farı, göz içlerine ve kaş altına sürdükten sonra duman rengi Max Factor Earth Spirits far ile gölgelendirme yapın.

İyice vurgulanmış uzun ve güçlü kirpikler yaratmak için Max Factor Masterpiece Eye Brightening maskarayı tam olarak kurumasını beklemeden 2-3 kat arka arkaya dipten uca kadar fırçayı çevirerek uygulayın. Max Factor Masterpiece Eye Brightening, bir yandan hacim ve belirginlik sağlarken bir yandan da gözlere ışıltı katarak doğal göz rengini vurgular.

Max Factor kaş kalemi ile kaşların arasındaki boşlukları doldurduktan sonra fırçası ile de yukarıya doğru tarayıp kaşları sabitleyin.

Uzun süre kalıcı kusursuz bir cildin sırrı önce bir makyaj bazı, daha sonra fondöten ve arkasından problemli bölgelerde kapatıcı kullanmaktır diyen Nur Toktay,  uzun süre kalıcı kursursuz bir cilt için Max Factor’ün yenilikçi son fondöteni Facefinity’i öneriyor. Max Factor Facefinity’i cildinize uyguladıktan sonra elmacık kemiklerinizin üzerine şeftali tonlarındaki Max Factor Flawless Perfection allığı uygulayabilirsiniz diyen Nur Toktay’ın ruj için önerisi ise dudakları nemlendirerek pürüzsüz bir görünüm kazandıran Max Factor Colour Elixir ruj ve Max Factor Colour Elixir dudak kalemi”...

Max Factor Earth Spirits far, 38.99 TL

Max Factor Masterpiece Eye Brightening maskara, 40.50TL

Max Factor Flawless Perfection allık, 53.50 TL

Max Factor kaş kalemi, 38.00 TL

Max Factor Colour Elixir ruj, 38.00 TL

Max Factor Colour Elixir dudak kalemi, 38.00 TL

Max Factor Facefinity fondöten 55.50TL