Yumuşacık saçlar için..

Yumuşacık saçlar için..
Güncelleme:

Saçlarınız artık daha güzel daha bakımlı görünsün...

Elektriklenen, zarar görmüş ve kurumuş saçlar hassas bir bakıma ihtiyaç duyduğunda, saç kremleri nemi saç köküne hapsedip, her bir tele yumuşaklık ve akıcılık vererek saçın iyileşmesine yardımcı olacaktır. Saçınızın durumuna göre seçebileceğiniz 3 farklı yöntem vardır:

Normal Durulanan Krem
Nedir:
Kırık uçları tedavi eden, saçları çözen ve saç gövdesini kapatarak geçici onarım sağlayan, saç tellerini birbiri arasından akmasını sağlayan günlük formüldür.

Nasıl kullanılır: Şampuanlamadan sonra saçınızı durulayın, fazla suyu atmak için saçınızı sıkın, avucunuza bir küçük top miktarında nemlendirici alın. (saçınızın basılmasını engellemek için küçük bir miktarla başlayın sonra gerektikçe eklersiniz) Bunu saçınızın uçlarına uygulayın. Köklere doğru uygulamaya devam edin ve saç kremini durulamadan önce nemin emilmesine izin verin (yaklaşık iki dakika). Kremi köklerden uzak tutun yoksa saçınızı daha da düzleştirebilirsiniz.

Durulanmayan saç bakım kremi
Nedir:
Saça parlaklık veren, nem kazandıran, elektriklenmeyi kontrol altına alan, zayıf saç tellerini güçlendiren ve bazı durumlarda saçı sıcaktan koruyan krem, sprey ya da serum tipinde saç kremidir.

Nasıl kullanılır: Spreyi 15-20 santim uzaktan hafifçe püskürtün. Serum ve kremlerde ise, avcunuza damlatın, parmaklarınızla yayın sonra da onu saçınızın uçlarda kalan kısmının 2/3' üne uygulayın. Saçın en çok hasar gören kısmı olan uçlarına yoğunlaşın.

Zenginleştirici maske
Nedir: Ayda bir ya da iki kez kullanılan onarıcı etkili derin nemlendiricidir. Kimyasal işlem görmüş ya da yoğun zarar görmüş saçlar için üretilmiş bu yoğun ve katı formül saç gövdesini canlandırır ve kaybolan nem ve besinleri tekrar kazandırarak saçın durumunu güçlendirir.

Nasıl kullanılmalı: Küçük parçalar halinde maskeyi saçın her 3 santimlik bölümlerine uygulayın ve köklere masaj yapın. Geniş ağızlı taraklarla saçınızı tarayın (uçlardan başlayın ve takılmaları önleyin) sonrasında saçınızı sıcak bir havluyla sarın (sıcak saçın üst katmanının açılmasına ve nemi daha çok emmesine yardımcı olur) ya da saçı duş başlığına geçirin ve saçınızı durulamadan önce 10 dakika bekleyin.