Erkek aşk acısını belli etmiyor

Erkek aşk acısını belli etmiyor
Güncelleme:

Bakın erkekler aşk acılarını nasıl unutuyormuş.

Biten ilişkilerin ardından ayrılan çiftler kadın veya erkek, ilişki sonrası farklı tutumlar sergileyebilir. Kadınlar bazen biten bir ilişkinin ardından daha samimi olarak acılarını çekerken ve bunu itiraf etmekten, dostlarına dertlerini açmaktan kaçınmazken, erkekler terk edildiklerinde daha soğukkanlı davranabiliyor.

Terk edilmeyi kabullenemeyen erkekler bazen biten ilişkilerinin ardından hiçbir şey olmamış gibi davranıp, arkadaşlarıyla 'gününü gün etme' durumuna geçerken, bazense biten ilişkisinde terk eden tarafın kendisi olduğunu diğer kişilere aktarabiliyor.

Kadın ve erkeğin fizyolojik yapısına göre farkılık gösteren ayrılık sonrası davranışlar kadınlarda daha çok duygusallık-acı odaklı olurken, erkeklerde ise bu durum eğlence odaklıdır. Eğlenme moduna girerek ayrılık acısını atlatmaya çalışır, hatta çapkınlık bile yapabilir. Erkeklerin aşk acısını yalnızken kendi kendilerine yaşamayı tercih ettiklerini belirten uzmanlara göre, kadınlar ayrılık ve aşk acısını 2 yılda, erkeklerse 3 yılda atlatabiliyor.