Bayramın en şık indirimi Hatemoğlu'nda

Bayramın en şık indirimi Hatemoğlu'nda
Güncelleme:

Hatemoğlu Bayramda ikinci aynı üründe ekstra indirim oranları sunuyor.

Türkiye\'de erkek giyimin köklü markası \'\'Hatemoğlu\'\' bayram şıklığını sevdiklerinizle paylaşmanız için ikinci aynı üründe farklı ekstra indirim seçenekleri sunuyor. Ceketlerde ve baharlık montlarda etiketli ikinci ürüne ekstra % 50, takım elbise, gömlek, pantolon ve t-shirt\'lerde ise ikinci ürüne ekstra %30 indirim ve ayrıca 200TL ve üzeri alışverişlerinizde cüzdan, çorap, çamaşır, blazer düğmesi veya armaya %30 indirimli olarak sahip olabilirsiniz.

Hatemoğlu mağazaları bayramda hem kendisini hem de sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden şık alternatifleri ikinci aynı üründe indirimlerle bekliyor. 

Minimalist stili seven erkekler bej ve kemik tonlarıyla tamamlanan chino pantolonlar tam size göre. Baştan aşağı tüm parçalarda doğal tonları tercih edebileceği gibi, pastel mavi, uçuk pembe ya da beyaz tonlarındakigömleklerle yumuşak dokunuşlar yakalanabilir. Hatemoğlu mağazalarında yapılan kombinlere özel indirimler sunuluyor. 

\'\'Cerimonia\'\' koleksiyonu ile düğünlerde, özel davetlerde sezonun trend renklerinden beyaz ya da navy smokinler ile farklı bir tarz yaratabilir , siyah smokinlerle ise asil bir şıklığı tercih edebilirsiniz.

Kırmızı, beyaz, lacivert renklerdeki ya da pastel mavi, pembe tonlarında polo t-shirtlerle iki ayrı koldan, farklı stiller yakalanabilir. Taş rengi, beyaz ve lacivert slim fit chino pantolonlarla bahar ve yaz modasına uyumlu eşlenebilir.

Hatem Saykı

Şık ve seçkin bir bayram geçirmek için Hatem Saykı koleksiyonun’dan pastel ve baharat tonları seçilebilir. Çizgili bir gömlek ve kahve tonlarında bir kravatla takım elbisenin detayları tamamlanabilir. Gömlek alışverişlerinizde etiketli ikinci gömleğiniz %30 ekstra indirimli.
Özenle seçilmiş 70/1 ve 100% Mısır pamuğundan üretilmiş ekose ve çizgili gömlekler tüm Hatem Saykı koleksiyonu içinde kullanılabilir. Minimal desen ve renk detayları ile koleksiyon casual ve smart-casual stil için kusursuz bir seçim.

HTML

Hatemoğlu\'nun genç ve dinamik erkek müşterisi ile buluştuğu markası HTML ilkbahar-yaz koleksiyonunu canlı renkler ile karşılıyor. Yaz mevsimini üzerinizde hissedeceğiniz canlılıkta, modern tasarımlar, trendleri takip eden, stil sahibi erkeklere farklı seçenekler sunuyor.

Stil sahibi erkeklerin tercihi Hatemoğlu markası bayramı şık geçirmek isteyen erkekleri hem kaliteli hem avantajlı bir alışveriş serüveni için mağazalarına bekliyor.