Desa'dan bayrama özel indirim

Desa'dan bayrama özel indirim
Güncelleme:

Desa’dan yapacağınız ayakkabı, çanta ve tesktil alışverişlerinde net %50 indirim fırsatı bu bayram sizi bekliyor.

Moda trendlerini yakından takip eden ve bayram alışverişini Desa’dan yapmak isteyen kadınlar, özellikle Desa’nın yaz koleksiyonunda yer alan ayakkabı ve çantalarla “bayram heyecanını” yaşamaya hazırlanıyor.

Sezonun hiti dekolteli stilettolar, dolgu topuk sandaletler, rahatlığından taviz vermeyen espadriller, lazer kesimli çantalar, yılların eskitemediği renk renk tipsy bag’ler, günü her saati stilinizi tamamlayan zincir saplı çantalar, şıklığın adı clutch’lar ve incecik dokusuyla terletmeyen ve ağırlık yapmayan deri ceketler, Desa kadınlarının tercihleri arasında bulunuyor. 

Erkeklere özel bayram alışveriş listesi Desa’dan…

Desa erkekleri için de Bayram alışveriş listesi şimdiden hazır… Elişçiliği ve ustalığın gözle görülür farkı tüm erkek koleksiyonlarına yansırken, hem klasik hem de spor kombinlerle kullanılabilen şık blazer ince süet ceketler, gömlek yakalı fermuarlı cepleri olan süet spor montlar bayram alışverişini renklendiriyor. 

Desa erkeğinin günün her saatini stilini tamamlayan ayakkabılar erkek dünyasına yepyeni renkler kazandırıyor… Şehir hayatında yoğun iş temposunda çalışan erkekler için esnek, elegan ve sportif modeller bu yıl göz dolduruyor. Özellikle profesyoneller için, hem şık hem rahat, hem de modern çizgiler taşıyan erkek ayakkabıları iş adamlarının vazgeçilmezleri. 

Modern çizgiler ile tasarım dünyasında fark yaratan ayrıca şık davetlerde erkeklerin en yakın arkadaşı olan klasik modeller Desa koleksiyonunun büyük bir parçasını oluşturuyor.

Alışveriş yapmak için vakitsizlikten yakınıyor ve bayram alışverişi için özel tasarımlar arıyorsanız, www.Desa.com.tr sanal mağazadan 7 gün 24 saat hizmet alabilme fırsatını kaçırmayın.