İnci Deri'de yüzde 50 indirim!

İnci Deri'de yüzde 50 indirim!
Güncelleme:

İnci Deri, ''2015-2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonu''nun seçili ürünleri yüzde 50 net indirim ile satışa sunuluyor.

İnci Deri, ‘Cool & Rock’ ana temasını yansıtan sıra dışı tasarımlarla ve Gamze Saraçoğlu kreatif direktörlüğünde hazırladığı ‘2015-2016 Sonbahar-Kış Sezonu’koleksiyonu ile günümüz kadın ve erkeğinin, tamamen değişen yaşamlarıyla farklılaşan moda beklentilerini karşılıyor.

İnci’nin, şehir ve sokakların dinamizminden ilham alınarak hazırlanan yeni sezonu; bundan sonraki kreasyonlar için de “öncü bir koleksiyon” olma niteliğini taşıyor. İnci Deri, bundan sonraki tüm sezon modellerini bu koleksiyonda olduğu gibi Boyhood, Up&High, DayDream, Design Studio, Celebration, Travel ve Basics olmak üzere ‘7 farklı grupta’ hazırlayacak.

Her biri farklı bir hayat tarzını temsil eden bu ‘7 grup’, kendine özgü hikayelerine göre şekillendirilen tasarımlar, renk kodları ve deri kullanımlarıyla ’modanın matematiği’ni de temsil ediyor. ‘7 grup’ ile aynı zamanda koleksiyonların bütünlüğü ve görsel zenginliği devam ettiriliyor.

Sezonun ilk indirimi olan %50 Net İndirim; Boyhood, Up&High, DayDream, Travel ve Basics gruplarında yer alan seçili ürünleri kapsıyor.

Boyhood: Şehirli, Protest ve Genç

‘Boyhood’ genç, protest ve zincirleri kıran bir ruhu temsil ediyor.

Siyah, beyaz, gri tonlarından oluşan botların tabanları yüksek; ökçeler ise kalın.... Leopar tay tüyü, gümüş ve altın derilerle vurgulanan modeller; trok, zincir ve kanca gibi aksesuarlarla daha çarpıcı ve asi.

Ağırlıklı siyah rengin kullanıldığı vegan kürk ve metal efektlerle zenginleştirilen Boyhood çantaların en önemli parçalarını sırt çantaları oluşturuyor.

Up&High: Seçici, Şık ve Özenli

Up &High, şehirli ruhun şık çizgisini temsil ediyor.

Taba, mürdüm ve kiremit renklerle vurgulanan çizgide dikkati en fazla bu sezon boyları kısalan botlar çekiyor. Bot/ayakkabı olarak tarif edilen modelleri farklı kılan detay, orijinal deri cinsi ve desenler.

Up&High’ın çantalarında ise siyah, bordo, taba, pudra ve şampanya tonları hakim. Yılan baskılı deriden üretilen portföy, el / omuz çantalarının yanı sıra koleksiyonda yer alan yumuşak deri ve süetten oluşan ‘zamansız tasarımlar’ her daim zarafet isteyenlerin vazgeçilmez aksesuarları...

DayDream: Estetik, Entellektüel ve Rahat

Doğal, kendisiyle barışık ve rahatına düşkün karakterlere hitap eden DayDream modellerinde estetik ve günlük tasarımlar bir arada.

Siyah, gri, bordo ve vizon renklerinin hakim olduğu modellerle, gerçek bir ‘gündüz rüyası’ yaşatılıyor. Spor ayakkabıdan botlara kadar farklı tüm modellerde kullanılan özel baskılı tay tüyü deriler, keçe ile kumaş malzemeler; verdiği tekstil hissiyle çizginin gustosunu yükseltiyor.

DayDream’in çantaları da, ayakkabıları kadar etkileyici. Özel tasarımlı çantalar; bu kışın trendi olan keçe kumaş, gümüş aksesuar ve kapitone dikişlerle farklılaştırılıyor.

Travel: Ruhu yollarda özgürleşen seyyahlara…

Travel; gezginliği ruhunun ötesine taşıyarak sıkça seyahat edenlerin çizgisi.

Sık seyahat edenlerin şıklık ve konfor beklentilerini bir arada sunan Travel’da, lastik ve püskül detaylı kısa botlar çizginin yıldız modelleri. Travel tasarımlarını diğerlerinden farklılaştıran en önemli özellik ise ayakkabı ve botlarda kullanılan süetler.

Travel çantaları ise yumuşacık ve renkli süetlerle akılda kalıcı.Ayakkabı ve botlarla uyum içindeki bordo, lacivert, vizon ve taba renkli hobo çantalar; iç bölmeleri ve basit formlarıyla en rahat seyahat arkadaşı.

Basics: Her dönemin vazgeçilmezleri

Basics modelleri, klasikten vazgeçmeyenlere hitap ediyor.

Sivri burunlu stilettolar, rugan ve düz derinin bir arada kullanıldığı makosen ve loafer’lar Basic’in ilk dikkat çeken modelleri. Oxford ve botlar, kalın tabanlı bağcıklı modeller, kısa ve rahat topuklu klasik tasarımlar ile uzun çizmelerin de bu line’da yeniden hayat buluyor.

Siyah, lacivert, bordo ve taba tonlarının ağırlıkta olduğu Basics koleksiyonunun çantaları çizginin ruhunu yansıtıyor. Zincir askılar, kısa saplı el çantaları ve portföyler tıpkı ayakkabılarda olduğu gibi parlaklığıyla göz alan rugan ve düz derilerden oluşuyor.