C&A ile plajlar bu yaz da cıvıl cıvıl

C&A ile plajlar bu yaz da cıvıl cıvıl
Güncelleme:

C&A’nın 2014 plaj koleksiyonu kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle yazın coşkusunu yansıtıyor.

Her yaş ve tarza uygun geniş ürün yelpazesiyle küçük-büyük herkes için modaya uygun alternatifler sunan C&A, 2014 yazına özel rengârenk bir plaj koleksiyonu hazırladı. Kadınlar için rengârenk mayo ve bikinilerden, çeşit çeşit plaj aksesuarlarına, erkekler için şık ve kullanışlı mayo çeşitleri ve çocuklar için lisanslı plaj ürünlerine kadar yaza dair her şey, C&A mağazalarında sizi bekliyor.

Plajlarda C&A rüzgarı esecek

Cıvıl cıvıl renklere sahip mayolar, farklı detaylara sahip bikinilerin yanı sıra özel tasarım plaj aksesuarlarıyla da C&A’nın 2014 plaj koleksiyonu, plajların gözdesi olmak isteyen kadınların tercihi olacak.

Farklı alternatifler sunan modelleriyle plaj aksesuarı koleksiyonu da içinde yer alan renkli ve çiçekli hasır şapkalar, yaz renklerini üzerinde taşıyan şallar, eğlenceli saç aksesuarları ve renkli flip-flop terliklerle yaz şıklığını tamamlamak isteyenlerin ilk tercihi olacak.

C&A’yla tüm aile yaz coşkusunu yaşayacak…

Her yaştan farklı zevklere sahip aile bireylerine özel tasarımlar sunan C&A, erkek ve çocuk plaj koleksiyonuyla da yaza damgasını vuracak.

Erkeklere özel tasarlanan düz renkli, çizgili ve desenli mayo çeşitleri, rengarenk şortlar ve tişörtler tatilde de şık olmak isteyenleri bekliyor.

C&A çocuk plaj koleksiyonuyla da bu yaz çocukların coşkusunu ve enerjisini plajlara yansıtacak. Koleksiyonda yer alan lisanslı mayo ve bikinilerle çocuklar, hem eğlencenin hem sevdikleri kahramanları plaj kıyafetlerinde taşımanın tadını çıkaracak.

Hesaplı ve kaliteli alışverişin adresi C&A, yazın tadını çıkarmak isteyen herkesi yeni koleksiyonunu görüp deneyimlemeye davet ediyor.