Fidan Şimşek koleksiyonunu görücüye çıkarıyor

Fidan Şimşek koleksiyonunu görücüye çıkarıyor
Güncelleme:

Ünlü modacı Fidan Şimşek, haute couture tasarımlarından sonra şimdi de hazır giyim koleksiyonunu sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor...

30 senedir moda sektöründe olup, geçmişte uzun yıllar en iyi modacılarla iş birliği yapmış ve son yıllarda Yeniköy’de ki kendi atölyesinde hizmet veren Fidan Şimşek, haute couture tasarımlarının yanı sıra İlkbahar/Yaz sezonuna özel hazır giyim koleksiyonu çıkardı. İlkbahar ve Yaz renklerinden oluşan kreasyon yazın habercisi olmakla birlikte rengarenk bir koleksiyon olma özelliği taşıyor.  Bedenleriyle ve kalıplarıyla adından sıkça bahsettiren Şimşek; bu sezonda da son derece şık ve zarif parçalardan oluşan hazır giyim koleksiyonuyla da kadınların başını döndürmeye hazırlanıyor.

Tek parça kısa günlük elbiseler, gece-gündüz kullanılabilecek şık tulumlar, bluz ve kumaş pantolonlardan oluşan hazır giyim koleksiyonu İlkbahar/Yaz sezonuna oldukça iddialı bir giriş yapacak.. Kendini özel ve şık hissetmek isteyen hanımlara hitap eden yeni kreasyon, tüm meraklılarını Yeniköy’de ki tasarım ofisinde görülmeyi bekliyor. Giydirdiği isimler arasında Burcu Esmersoy, Işıl Reçber, Bengü gibi isimler bulunan Fidan Şimşek bu sezonda da yine göz dolduracak.