Flowerbox'tan en doğal aksesuarlar

Flowerbox'tan en doğal aksesuarlar
Güncelleme:

Flowerbox doğal bitkilerden tasarladığı takılarıyla yeni hediye seçenekleri sunuyor.

Yaşam alanlarınıza göre oluşturabileceğiniz tasarımları duvarlara taşıyarak Türkiye’de yepyeni bir trend başlatan ve çiçek yetiştirme merakını dekoratif seçeneklerle birleştiren Flowerbox, doğal bitkilerden tasarladığı takılarıyla hediye alternatiflerinize yepyeni bir seçenek ekliyor.

Gün geçtikçe değişen trendlerle pahalı ve gösterişli hediyeler, yerini doğallığı beraberinde getiren seçimlere bırakır oldu. Doğal tasarımları duvara asarak yaratılan, dekorasyonun yepyeni bir çeşidi olarak hizmet veren Flowerbox, trendlere uygun basit ve ulaşılabilir hediye seçenekleri sunuyor. Canlı ve doğal bitkilerden oluşturduğu duvar tasarımlarından sonra Flowerbox Jewelery Koleksiyonu ile karşınıza çıkan marka, birbirinden farklı kolye, yüzük ve küpe tasarımlarıyla zarif bir hediye seçeneği oluşturuyor.

Doğayı aksesuarlarla buluşturan Flowerbox Takı koleksiyonu %100doğal fakat su veya ışık ihtiyacı olmayan, mumyalanmış bitkilerden tasarlanıyor. Fransa’dan getirilen ve su ile temas etmediği takdirde 7 yıl boyunca aynı tazeliği koruyan bitkilerle zenginleşen tasarımlar; kolye, yüzük ve küpe olarak hem tamamlayıcı hem doğal hem de şık bir aksesuara dönüşüyor.