İpekyol’dan trendlerin karması

İpekyol’dan trendlerin karması
Güncelleme:

Mevsimler değişiyor, sezonlar yenileniyor, kimi akımlar modaya damgasını vuruyor…

2013 ilkbahar yaz’ında ıpekyol’dan trendlerin karması

Grafik 60’lar
Lüx 70’ler ve
Ayrılmaz tek parçalar ile 2013 İlkbahar Yazında ise Ipekyol Koleksiyonu trendlerin karmasına sahne oluyor.

Baştan aşağı aynı renk, tepeden tırnağa tek desen…

2013 ilkbahar yazının en radikal moda hareketini tek renk ve tek desen giyinmek oluşturuyor. Aynı renk bluz, aynı renk pantolonlarla tamamlanırken desenli bir bluz yine aynı desende uzun bir etekle bir araya geliyor. Çizgiler ve puantiyelerden oluşan grafik desenler ise 60’lı yıllara atıf yapıyor. 70’lerin maxi elbiseleri, abartılı fırfır detayları, uzun etekleri, bol pantolonları ile leopar ve yılan desenleri ile ince, uçucu ve transparan şeffaflık sezonun ana hatlarını oluşturuyor.

Karma detaylar…

Dökümlü krepler, cuprolar, ipek crepler, baskılı cottonlar, floral baskılı şifonlar ve jarse kumaşlar; siyah, beyaz, kırmızı, turuncu, fuşya, nar çiçeği, mavi ve pembe kullanımları ile öne çıkıyor. Desenli tüp etekler, couture tadında işlemeler, desenli trikolar, asimetrik tunikler, bol pantolonlar, ipek gömlekler ve uzun gece elbiseleri sezonun olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

Zamansız lükse vurgu yapan ayakkabılar, ihtişamlı aksesuarlar…

Ipekyol Shoes ve aksesuar koleksiyonu 2013 İlkbahar yazında business, smart trendy, casual smart ve lüks plaj temalarını barındırıyor. Platformlu yüksek topuklar siyah, camel ve kırmızı renklerde çantalar ve cüzdanlarla ahenk oluştururken, inci koleksiyonu, çiçek motifleri ve göz alıcı taşlarla süsleniyor. Deri ve süetin birlikte kullanıldığı özel dokulu ayakkabılar, şıklık ve yüksek kaliteyi bir araya getiriyor. Yüksek topuklara alternatif; orta topuklar ve babetler, sezonun yeniliği sedef parıltısında rugan materyallerde tasarlandı. Yılan desenli çapraz bantlı ve bilekten bağlamalı küt topuklu deri ayakkabılar, siyah ve camel deri çantalarla birlikte zamansız lükse vurgu yapıyor. Rahatlığı sevenler için marine temalı babetler ve leoferlar deri ve süet metaryellerde ayaklara konfor sunarken, inci taş birlikteliğinde tasarlanan bileklikler, bu rahat görünümü zenginleştiriyor. Sahilde de sofistike olmak isteyenler için hazırladığımız plaj koleksiyonu ise şıklığınızı deniz kenarında da tamamlamak için sizleri bekliyor.