Tergan'da bayram havası

Tergan'da bayram havası
Güncelleme:

Tergan’da, yeni sezon ürünleriyle tam bir bayram havası esiyor.

Tergan, yaz sezonu ürünlerindeki net yüzde 70’e varan Kurban Bayramı’na özel indirim kampanyasıyla, alışveriş tutkunlarına bayram coşkusu yaşatıyor.

Moda dünyasındaki en yeni ve geçerli trendleri sezon koleksiyonlarına kendi yorumuyla uyarlayan Tergan, bayram ziyaretleri ve seyahatler için kadın ve erkeklere geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bayram ziyaretleri ve seyahatleri için alışveriş yapmak isteyenler için, net yüzde 70’e varan indirim ile Tergan müşterilerini bekliyor.

Sonbaharın habercisi Eylül ayının ılık havasını sıcak yaz günlerine dönüştüren Tergan, yeni koleksiyonunda yer alan ayakkabılar ve sezon trendi çantalarla bayramınızı rengarenk kılıyor.

Seyahate bir Tergan yeter!

Bayram tatilini yeni sezon koleksiyonuyla karşılayan Tergan, kadın ve erkek koleksiyonlarının yanı sıra, birbirinden kullanışlı seyahat çantaları ve bavullarıyla da bayram coşkunuza renk katıyor. Seyahatlerin olmazsa olmazı olan Tergan’ın bavulları, birbirinden güzel tasarımlarla bayram kampanyasına dahil ürünler arasında yer alıyor. Taba, kahve ve siyah deri renge sahip ürünler, 2016-2017 Sonbahar-Kış koleksiyonunda özel detaylarıyla yerini alıyor.