Türkiye'de bir ilk

Türkiye'de bir ilk
Güncelleme:

Burcu Aslan, E-ticaretin inovatif ödeme yöntemleri ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor!

Ülkemizdeki internet kullanımının artması ve adaptasyonun en üst seviyelere çıkmasıyla birlikte her geçen gün bir başka yenilikçi fikir ile karşılaşıyoruz.

E-ticaret sektörünün gelişmesi ile birlikte internet üzerinden gerçekleştirilebilen bir çok ödeme yöntemi hali hazırda mevcut. Ancak öyle bir ödeme yolu var ki tekstil sektöründe şimdiye kadar hiç bir marka tarafından kullanılmadı.

Turkcell, Vodafone ve Avea’nın güvenli altyapısı ile www.burcuaslan.com adresinde kullanıcılarına kredi kartı ile ödeme yapabilmenin yanında ‘’Mobil Ödeme’’ seçeneği de sunuluyor.

Bu şekilde kitlesini daha da arttıracak gibi görünen Burcu Aslan’ın birbirinden özel tasarımlara sahip aksesuarlarını mobil ödeme ile satın alabilirsiniz.

Burcu Aslan tasarımlarını herkes giyebilir ve beden ölçüsü yoktur. Çünkü o bir moda sihirbazı!

Kendi geliştirdiği tekniği ile beden ölçülerine bağlı kalmadan herkesin giyebileceği ürünler tasarlayan Burcu Aslan, özellikle e-ticaret sitesi kullanıcılarının korkulu rüyası olan iade sürecini müşterilerine yaşatmıyor. Çünkü bir Burcu Aslan tasarımı satın aldığınızda üzerinize mutlaka oluyor.

Burcu Aslan kimdir ?

Deri ve kürk sektöründe yıllarca edindiği deneyimlerden sonra 2010 yılında oluşturduğu markasıyla geniş kitlelere ulaşan Burcu Aslan, bireysel olarak moda yolculuğuna devam ediyor.

Ürünlerini yaklaşık üç yıldir İstanbul başta olmak üzere Türkiye\'nin birçok şehrindeki özel tasarım konseptli butiklerde müşterisiyle paylaşıyor ve hitab ettiği A+ müşteri kitlesinin her geri bildirimiyle özel olarak ilgileniyor.

Elle dergisi editörleri tarafindan ‘’Elle Style Awards 2012’’ \"Yılın Genç Moda Tasarımcısı\" kategorisinde aday gösterilen tasarımcı aynı zamanda \"NU Textiles\" şirketinin creative takımında yer alarak deneyimlerini paylaşıyor.

Deri detayli bayan koleksiyonlarının yanında yeni bir sürpriz olarak deri detaylı S/S 2013 erkek koleksiyonunu da ilk defa sadece www.burcuaslan.com da görücüye sunuyor.